Regendouche met kraan

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in showroom

Meer Te zien in showroom + Minder Te zien in showroom -

Levering

Prijs

min

max

Doorsnede hoofddouche

Meer Doorsnede hoofddouche + Minder Doorsnede hoofddouche -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Met glijstang

Meer Met glijstang + Minder Met glijstang -

Soort kraan

Meer Soort kraan + Minder Soort kraan -

Type kraan

Meer Type kraan + Minder Type kraan -

Douchearm

Meer Douchearm + Minder Douchearm -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Regendouche met kraan

Wat is een regendouche?

Een regendouche geeft u, zoals de naam al doet vermoeden, het gevoel van een warme en zachte regenbui tijdens uw douche. Dit gevoel biedt u ontspanning na bijvoorbeeld een drukke en stressvolle dag. Waar regendouches vroeger voornamelijk in luxe hotels te vinden waren, zijn ze nu niet meer weg te denken uit onze badkamers. Niet gek, want met een regendouche kunt u alle kanten op. Zo kan een regendouche worden geplaatst in een inloopdouche, maar ook in een standaard douchecabine. Bijna elke badkamer is daarom geschikt voor een regendouche.

Soorten regendouches

Regendouches zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Zo kunt u uw regendouche laten inbouwen in het plafond op uw muur. Bij een inbouw regendouche zijn de stangen niet meer zichtbaar, wat een net en afgewerkt effect geeft. Ook kunt u kiezen voor een regendouche met thermostaatkraan, waardoor u nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste temperatuur. Een thermostaatkraan draagt daarom nog meer bij aan het comfort en de luxe van een regendouche. Ook kunt u kiezen voor een complete set, bijvoorbeeld met hoofddouche, staafhanddouche en glijstang. Als u een complete set koopt, kunt u uw regendouche precies afstemmen op de stijl van de rest van uw badkamer, zoals de douchecabine en wastafel.

Een regendouche kiezen

Een regendouche past zowel in de moderne als klassieke badkamer. Er is daarom een enorm breed assortiment, wat het voor u lastig kan maken om een keuze te maken. In dat geval nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms voor onafhankelijk advies. Ook bieden onze showrooms u de mogelijkheid de regendouche nog even in het echt te bekijken voordat u het product aanschaft. Een andere dringende vraag, maar geen tijd om naar één van onze showrooms te komen? Stel uw vraag aan onze klantenservice. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 1039

ajax loader

Resultaten 1-30 van 1039

Er zijn hierboven 1039 producten zichtbaar Naar boven