Praya Regendouches

Op zoek naar extra luxe in de badkamer? Kies voor een regendouche! De zachte stralen zorgen ervoor dat je goed kunt ontspannen en optimaal van de douche geniet. Sanitairwinkel biedt regendouches aan van tientallen merken, in verschillende kleuren en afmetingen. Bovendien kun je kiezen uit een inbouw- of opbouwkraan en of je de douche aan het plafond of de wand wil bevestigen. Zo hebben wij voor elke badkamer én elk budget een geschikte regendouche!

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Praya Regendouches

Praya is een populair merk in de badkamer- en sanitairwereld. Bij Sanitairwinkel haalt u alles in huis om uw droombadkamer te realiseren, dus het assortiment Regendouches van Praya is compleet bij ons verkrijgbaar. Alle Praya Regendouches zijn natuurlijk aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een aantal jaar garantie.

Het assortiment Regendouches van Praya

Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid assortiment Regendouches van Praya , zodat u de badkamer of toiletruimte aan al uw wensen kunt laten voldoen. Mist u een Praya product op onze website? Stel dan hier uw vraag over Praya of bezoek een van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur