WC borstelgarnituren

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Model

Meer Model + Minder Model -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Stijl

Meer Stijl + Minder Stijl -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

WC borstels / toiletborstels

Uw toilet schoonhouden na de ontlasting? Dat doet u met behulp van een toiletborstel. Jammer genoeg staan toiletborstels vaak in het zicht en zijn het niet de favoriete voorwerpen van badkamergebruikers. Gelukkig hebben producenten hun stinkende best gedaan om dit (ooit zo lelijke) voorwerp om te toveren tot een echte toevoeging van uw badkamer of toiletruimte. Toiletborstels dienen niet meer alleen als schoonmaakvoorwerp. Ze worden zodanig ontworpen dat ze in lijn zijn met de rest van de accessoires in de badkamer of toiletruimte.

Assortiment

Sanitairwinkel heeft een ruime keus aan toiletborstels, zodat u altijd een wcborstel kunt vinden waarmee u in stijl remsporen mee weg kunt schrobben. U kunt kiezen tussen chromen wc borstels, zwarte borstels, borstels van rvs of witte toiletborstel. Voldoende keus dus. Gouden toiletborstels zijn helaas (nog) niet beschikbaar.

Losse toiletborstels

Vindt u uw huidige toiletborstelhouder nog hartstikke mooi maar is de borstel zelf aan vervanging toe? Dat kan, daarom kunt u ook alleen een nieuwe borstelkop bestellen. Let wel op dat deze zeker past!

Sets

Heeft u geen zin om al uw accessoires zelf bij elkaar te zoeken? Kijk dan ook eens bij onze toilet accessoiresets. Zo heeft u eenvoudig een hele set die ook nog een strak bij elkaar aansluit. Deze sets bestaan vaak uit een toiletborstel, toiletrolhouder en reserverolhouder. Een wc borstel is vrijwel altijd inbegrepen.

Sanitairwinkel biedt dus volledige toiletborstelgarnituren aan, maar ook losse toiletborstels en borstelkoppen. Er worden enkel toiletborstels van de hoogste kwaliteit geleverd, en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Bekijk de wcborstels online of kom langs in een van onze showrooms!

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 617

ajax loader

Resultaten 1-30 van 617

Er zijn hierboven 617 producten zichtbaar Naar boven