Lineabeta Reserverolhouders

Met een reserverolhouder heb je een goed overzicht van hoeveel wc papier er nog op het toilet aanwezig is. Bovendien is het een stuk geordender dan allerlei losse wc rollen. Kies daarom een reserverolhouder die mooi bij de rest van het design van je toilet past. Met het juiste product zorg je ervoor dat je toilet echt helemaal af is. Bij Sanitairwinkel vind je een groot aantal verschillende mogelijkheden wanneer het op de reserverolhouder aankomt.

/ 5
op basis van
reviews

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Lineabeta Reserverolhouders

Lineabeta is een populair merk in de badkamer- en sanitairwereld. Bij Sanitairwinkel haalt u alles in huis om uw droombadkamer te realiseren, dus het assortiment Reserverolhouders van Lineabeta is compleet bij ons verkrijgbaar. Alle Lineabeta Reserverolhouders zijn natuurlijk aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een aantal jaar garantie.

Het assortiment Reserverolhouders van Lineabeta

Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid assortiment Reserverolhouders van Lineabeta , zodat u de badkamer of toiletruimte aan al uw wensen kunt laten voldoen. Mist u een Lineabeta product op onze website? Stel dan hier uw vraag over Lineabeta of bezoek een van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur