Haceka zeepdispenser

Lekker je handen wassen met een van onze dispensers? Sanitairwinkel heeft vele mooie ontwerpen met een stijlvolle karakter, zo ook de Haceka zeepdispenser. De Haceka zeepdispenser is een zeepdispenser van een zeer gewaardeerd merk bij Sanitairwinkel, dit komt natuurlijk omdat het Haceka een elegante en kwalitatieve lijn zeepdispensers heeft ontwikkeld. Voor wat voor soort zeepdispenser ga jij, ga je voor een ronde, vierkante zeepdispenser of ga je toch voor de zeeptuimelaar?  

Resultaten 0-24 van 45

Haceka zeepdispenser

De Haceka zeepdispenser is een zeepdispenser van een zeer gewaardeerd merk bij Sanitairwinkel, dit komt natuurlijk omdat het Haceka een elegante en kwalitatieve lijn zeepdispensers heeft ontwikkeld. maar de Haceka zeepdispensers kunnen ook gemakkelijk in het toilet worden geplaatst omdat er verschillende modellen verkrijgbaar zijn. De modellen variëren van zeeptuimelaars tot aan wand zeepdispensers. 

Wil jij een echte originele zeepdispenser hebben ga dan voor de vintage zeeptuimelaar van Haceka. De zeeptuimelaar is ideaal omdat je het met de elleboog of hand kunt bedienen. Ideaal als je met vieze handen bij de wastafel staat. De tuimelende, kiepende van de zeepdispenser geeft toch een hele andere dimensie aan het handen wassen. 

Uitvoering Haceka zeepdispensers

De Haceka zeepdispensers van Sanitairwinkel is er in de kleur zwart, goud en rvs. Elke kleur heeft zijn eigen uitvoering en is dan dus ook verschillend van vorm, afmeting of afwerking. 

Haceka zeepdispensers kopen

De zeepdispensers van Sanitairwinkel zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en kleuren. Wilt u graag advies over een van onze zeepdispensers? Kom gerust langs in een van onze showrooms. We kunnen je hier helpen met zoeken naar de meest geschikte zeepdispenser die bij jou past. Ben je geen voorstander van het bezoeken van de showroom? geen probleem, neem gerust contact op met onze klantenservice

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur