Douchestangen

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in showroom

Meer Te zien in showroom + Minder Te zien in showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Lengte glijstang

Meer Lengte glijstang + Minder Lengte glijstang -

Hoogte (reeks)

Meer Hoogte (reeks) + Minder Hoogte (reeks) -

Hoogte (cm)

    min

    max

Meer Hoogte (cm) + Minder Hoogte (cm) -

Met slang

Meer Met slang + Minder Met slang -

Met handdouche

Meer Met handdouche + Minder Met handdouche -

Inclusief kraan

Meer Inclusief kraan + Minder Inclusief kraan -

Met hoofddouche

Meer Met hoofddouche + Minder Met hoofddouche -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Douchestangen

Is uw douchestang of het glijstuk aan vervanging toe of bent u op zoek naar een complete glijstangset? Sanitairwinkel heeft een groot assortiment glijstangen en glijstangsets.

Glijstangsets

Sanitairwinkel verkoopt zowel losse glijstangen als glijstangsets. Glijstangsets bestaan vaak uit een douchestang, hand- en/of hoofddouche en een doucheslang. Hou er rekening mee dat onderdelen van sets kunnen verschillen. Niet alle douchesets worden geleverd met dezelfde onderdelen. Kijk daarom even bij de producteigenschappen wat er wel en niet bij zit.

Glijstuk

Soms is het niet nodig om uw volledige douchegarnituur te vervangen maar is een enkel onderdeel voldoende. Zakt de douchekop bijvoorbeeld steeds naar beneden of kunt u de hoofddouche niet makkelijk meer vastzetten? Dan is het wellicht verstandig het glijstuk te vervangen. Sanitairwinkel biedt ook losse onderdelen aan. Heeft u alleen een losse glijstang, douchekop of glijstuk nodig? Kijk dan even welke het beste bij uw douche past!

Losse Glijstangen

Heeft u alleen een douchestang nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. De douchestangen zijn beschikbaar in lengtes van 50 tot 150 centimeter. Sommige glijstangen zijn in lengte verstelbaar of zijn voorzien van een glijstuk. De losse glijstangen zijn o.a. verkrijgbaar in nikkel, RVS en chroom. Komt u er niet uit of weet u niet goed wat u nodig heeft? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het maken van een keuze. U kunt hiervoor contact opnemen met onze online klantenservice of onze toonzaal bezoeken. U bent van harte welkom in Schoten.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 808

ajax loader

Resultaten 1-30 van 808

Er zijn hierboven 808 producten zichtbaar Naar boven