Inbouw badkraan

Een inbouw badkraan wordt in de wand geplaatst. Dat is ook meteen waar de naam inbouw badkraan dus vandaan komt. Met deze plaatsingswijze ben je verzekerd van de perfecte afwerking. Doordat de kraan in de wand verdwijnt, zijn er zo min mogelijk leidingen te zien. Hiermee past dit product dus perfect bij iedere badkamer. Het complementeert het bad dat zich reeds in je badkamer bevindt. Voor een optimaal design ga je voor een inbouw badkraan van Sanitairwinkel.

Inbouw badkraan

De inbouw badkraan van tegenwoordig is op alle mogelijke vlakke voorzien van het beste materiaal. Dit betekent dat je bij Sanitairwinkel een assortiment aan inbouw badkranen tegenkomt, waarin je geheid een product naar smaak terugvindt. Al met al komen deze producten met de volgende voordelen:

  • Variatie: Een inbouw badkraan is niet een product dat je zomaar even bestelt. Je wilt er wel zeker van zijn dat de kraan past bij de rest van het interieur van je badkamer. Vandaar ook dat we er bij Sanitairwinkel voor hebben gekozen om een zeer uitgebreid aanbod aan onze klanten aan te bieden. Met een grote variatie aan verschillende opties, achten we de kans het grootst dat je iets terugvindt dat aansluit op het design van je badkamer.
  • Kwalitatieve afwerking: De afwerking is een belangrijke factor in de badkamer. Veel mensen zien graag dat een badkamer er zo netjes mogelijk uitziet. Het komt dan des te meer van pas dat een inbouw badkraan voor een groot deel in de wand verdwijnt. Slechts de essentiële gedeeltes zijn van buitenaf zichtbaar.
  • Dubbelfunctie: Verder hebben de inbouw badkranen een dubbelfunctie. Ze gelden zowel als kraan om een bad vol te laten lopen als ook de kraan die het water in een douche verzorgt. Heb je bijvoorbeeld een bad en douche ineen? Ook dan kun je heel goed een inbouw badkraan van Sanitairwinkel gebruiken.

Inbouw badkraan kopen?

Heb je momenteel een inbouw badkraan nodig? Dan bevind je je momenteel precies op de juiste pagina. Hier vind je een grote verzameling aan verschillende inbouw badkranen terug. Bekijk de verschillende opties en beslis welk product jouw voorkeur heeft. Let daarbij onder andere op de volgende aspecten:

  • Kleur: Welke kleur sluit aan op de rest van jouw badkamer? Het is wel zo fijn als dit met elkaar matcht. Het maakt van de badkamer één mooi geheel.
  • Design: Van welk design is er gebruik gemaakt voor de badkamer? En welke inbouw badkraan sluit daar het meeste op aan?
  • Functie: Is de kraan alleen bedoeld voor in bad? Of heb je ook een kraan nodig voor het gebruik van de douche? Let daarop bij het kopen van een inbouw badkraan.

Inbouw badkranen worden dus geplaatst in jouw wand, dat is waar origineel de naam vandaan komt. Sanitairwinkel levert badkranen van alle bekende merken tegen zeer scherpe prijzen.

Heb je advies nodig? Contacteer ons of bezoek een van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur