Thermostaatkraan bad

Een bad thermostaatkraan geeft extra luxe en comfort aan je badkamer. De thermostaatkraan is eenvoudig af te stellen zodat je optimaal kunt genieten van een aangename watertemperatuur. Bij Sanitairwinkel vind je een ruim aanbod aan kwalitatieve bad thermostaatkranen van bekende A-merken in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een in- of opbouw thermostaatkraan in diverse kleuren, zodat je precies de bad thermostaatkraan kunt kiezen die bij je badkamerinrichting past.

Thermostaatkraan bad

Bij Sanitairwinkel vindt u een groot aanbod bad thermostaatkranen. Met behulp van een thermostaatkraan voor uw bad stelt u zelf de temperatuur van het water vooraf in. U zet simpelweg de knop op een aangename temperatuur en u laat het bad vollopen. Het is niet langer nodig om koud en heet water te doseren en zo tot de optimale temperatuur te komen. Als u erg lang in bad ligt is het natuurlijk wel fijn om af en toe het water weer een beetje op temperatuur te brengen.

Temperatuurbegrenzer

Bent u bang dat u per ongeluk de badkraan heel heet zet met risico op verbranding als gevolg? Dat is een begrijpelijke zorg. Daarom zijn de bad thermostaatkranen begrensd. Zo is het niet gevaarlijk als u een keer tegen de hendel of knop aanstoot of deze te ver door draait. Door deze begrenzing moet u eerst een knop inhouden alvorens de kraan op een hogere temperatuur ingesteld kan worden. Zo voorkomt u ook dat uw kinderen met de knop spelen en zich hierdoor verbranden. Gemakkelijk en veilig dus, zo’n bad thermostaatkraan!

Bediening

De bad thermostaatkranen in het assortiment van Sanitairwinkel worden op verschillende manieren bediend. Meestal wordt de badkraan door middel van twee grepen aan weerszijden van de kraan bediend. Eén greep is om de kraan aan te zetten, de andere om de temperatuur te bepalen. We bieden ook thermostaatkranen met een kruisgreep of een hendel aan.

Montage en toebehoren

Thermostaatkranen voor het bad worden doorgaans aan de wand naast het bad gemonteerd. Op deze manier kunnen ze gemakkelijk worden aangesloten op de leidingen en gecombineerd worden met een handdouche. Heeft u een vrijstaand bad? Kijk dan even bij onze staande badkranen!

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw nieuwe thermostaatkraan voor het bad? Kom dan eens langs in een van onze showrooms! Hier kunt u veel kranen met eigen ogen bekijken.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur