Badmeubelsets

< >

Klap filters in Klap filters uit

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Diepte (cm)

    min

    max

Meer Diepte (cm) + Minder Diepte (cm) -

Diepte

Meer Diepte + Minder Diepte -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Aantal kraangaten

Meer Aantal kraangaten + Minder Aantal kraangaten -

Materiaal blad

Meer Materiaal blad + Minder Materiaal blad -

Aantal wasbakken

Meer Aantal wasbakken + Minder Aantal wasbakken -

Aantal lades

Meer Aantal lades + Minder Aantal lades -

Greep

Meer Greep + Minder Greep -

Aantal deuren

Meer Aantal deuren + Minder Aantal deuren -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Badmeubelsets

Bij Sanitairwinkel vindt u een erg ruim assortiment aan badmeubels. Een  badmeubelset is een complete set met bijbehorende artikelen, hierbij moet u denken aan een badmeubel, wastafel en bevestigingsmaterialen. Zo bieden wij aan:

Badmeubel met spiegel: Bij ons vindt u een ruim assortiment aan badmeubels met spiegels. In deze categorie heeft u dus een ruime keuze aan spiegels en badmeubels in verschillende varianten. Hierdoor zit er voor u altijd wat bij.

Badmeubel met spiegelkast: In ons assortiment zitten ook badmeubels met spiegels. Zo heeft u een mooi badmeubel met wastafel met daarbij een spiegelkast. U heeft dan dus én een spiegel én daarbij nog een klein kastje achter de spiegel waar u spullen in kwijt kunt.

Badmeubel met waskom: Wilt u geen normale wastafel? Bij Sanitairwinkel vindt u ook badmeubelen met een trendy waskom. Dit is dé eyecatcher in de badkamer. Bij deze sets zit ook een passende spiegel bij. Zo maakt u uw badkamer helemaal af.

Badmeubel zonder spiegel: Als u uw eigen badmeubelset wil maken, kunt u bij Sanitairwinkel ook kiezen voor een badmeubel zonder spiegel. Hierbij krijgt u uiteraard wel een mooie en bijpassende wastafel geleverd.

Badmeubelwensen

Daarnaast is het van belang dat u nadenkt over de eisen waaraan badkamermeubels voor u moet voldoen. En natuurlijk moet u voldoende ruimte hebben in uw badkamer om al de wensen te kunnen vervullen. Een kleine badkamer vraagt vanzelfsprekend meer inventiviteit dan een grote. Maar als u een ruime badkamer heeft en u wilt dit ruimtelijke gevoel behouden of versterken, dan is het van  groot belang om hiermee rekening te houden bij uw keuze.

Verschillende badmeubelen

Bij Sanitairwinkel heeft u de keuze uit vele verschillende materialen en afmetingen. Wij leveren wastafels in onder andere basalt, keramiek en kunstmarmer. Daarnaast kunt u ook zelf bepalen hoeveel lades erin uw badmeubel komen, wat voor grepen u er op wilt en natuurlijk de kleur.

Merken

Bij ons vindt u badmeubelsets van alle topmerken. Zo leveren wij onder andere Saniclass, Bruynzeel en Plieger.

Contact

Met zo'n groot aanbod begrijpen we dat het maken van een keuze maken niet altijd even gemakkelijk is. Daarom helpen wij u graag met het maken van de voor u juiste keuze. U kunt daarom 6 dagen per week contact opnemen met één van onze medewerkers, of kom langs in één van onze showrooms.

 

Keuzehulpvideo Badmeubels

  

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 2178

ajax loader

Resultaten 1-30 van 2178

Er zijn hierboven 2178 producten zichtbaar Naar boven