Kraan met sensor

Een elektronische sensor kraan is hygiënisch, waterbesparend en modern. Voorkom verspreiding van bacteriën en virussen met een sensorkraan. Dankzij de bewegingssensor springt de kraan automatisch aan als je met je handen onder de kraan beweegt en hij stopt vanzelf zodra je klaar bent met handen wassen. In ons assortiment vind je diverse topmerken, met onder meer Hansgrohe en Grohe sensorkranen.

Kraan met sensor

Op zoek naar meer hygiëne of comfort in de badkamer? Of gewoon gek op technologie? Kies voor een elektronische kraan, dus een kraan met sensor! Sanitairwinkel biedt een uitgebreid assortiment sensorkranen, van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Lees hieronder alles over de voordelen van elektronische kranen en laat u verrassen door ons aanbod.

Extra hygiëne met een elektronische kraan
De bediening van een elektronische kraan werkt via een sensor, dus u hoeft de kraan niet aan te raken als u uw handen wilt wassen na een toiletbezoek. Een kraan met sensor is daarom een stuk hygiënischer dan een traditionele wastafelkraan. Omdat u een sensorkraan niet aanraakt, laat u bovendien geen vingerafdrukken op de kraan achter. Een elektronische kraan vergt daarom ook nog eens minder onderhoud!

Verschillende soorten sensorkranen
Sanitairwinkel biedt u verschillende soorten elektronische kranen. U heeft onder andere keuze uit een standaard wastafelkraan met sensor, een ingebouwde wastafelkraan met sensor en een thermostaatkraan met sensor. Ook de stroomvoorziening van onze kranen varieert: via batterijen, een transformator of direct in het stopcontact. Wat voor u de juiste keuze is, is afhankelijk van uw eigen wensen en behoeftes. Neem gerust contact op met onze klantenservice als u vragen heeft over een bepaalde elektronische kraan.

Ruime keuze in design en stijl
Net zoals er bij traditionele wastafelkranen veel keuze is qua design, geldt dat ook voor onze elektronische kranen. Kies bijvoorbeeld voor een chromen sensorkraan met gebogen uitloop als uw badkamer een klassieke stijl heeft. Houdt u meer van een moderne en strakke look? Ga dan voor een witte sensorkraan met rechte uitloop. Welk design uw voorkeur ook heeft, bij Sanitairwinkel vindt u altijd een elektronische kraan naar uw smaak!

Prijzen kranen met sensor
De prijzen van onze elektronische kranen lopen relatief uiteen. De prijs van een sensorkraan is grotendeels afhankelijk van het design en eventuele extra technieken, zoals een waterbesparende functie of een temperatuurbegrenzer. Ook het merk van de kraan met sensor speelt een rol. Bent u op zoek naar een elektronische kraan met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit? Bekijk dan eens de kranen van onze huismerken, zoals Royal Plaza en Nemo. Liever een A-merk? We bieden u ook elektronische kranen van Grohe, Geberit en Hansgrohe.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur