Douchebak kwartrond

Een kwartronde douchebak ziet er niet alleen fraai uit, je bespaart hiermee ook erg makkelijk ruimte in de badkamer! Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Resultaten 0-24 van 203

Douchebak kwartrond: stijlvol & ruimtebesparend

Een douchebak uitzoeken voor in de badkamer is een belangrijke keuze die je moet maken. De vorm bepaald mede het uiterlijk van jouw nieuwe douche. Naast het kiezen van de douchebak maak je jouw douche pas echt helemaal af met een bijpassende douchecabine en douchekraan . Zoals de naam al doet vermoeden kun je een kwartronde douchebak gemakkelijk in een hoek plaatsen. Hierdoor bespaar je aanzienlijk veel ruimte in tegenstelling tot een vierkante of vijfhoekige douchebak.

Afmetingen kwartronde douchebakken

Bij ons vind je kwartronde douchebakken in verschillende afmetingen. In een grote badkamer past gemakkelijk een douchebak met een afmeting van minimaal 100x100cm. Dit is ook meteen een handig formaat wanneer je de kinderen samen onder de douche wil zetten. Heb je juist een kleinere badkamer en moet er ruimte bespaard worden? Dan is de een douchebak van 90x90cm een betere keuze. Dit is ook het meest gangbare formaat. Daarnaast zijn er ook asymmetrische kwartronde douchebakken. Handig wanneer je net even wat meer ruimte aan één zijde wil creëren.

Stijl & merk

Bij een douchebak denk je al gauw aan een witte bak die er allemaal hetzelfde uitzien. Niets is minder waar! Er zijn diverse materialen, kleuren en hoogtes verkrijgbaar. Zo kun jij een exemplaar kiezen die ten eerste past in de badkamer, past bij jouw smaak én bij de stijl van de badkamer. Daarnaast zijn er douchebakken van verschillende merken verkrijgbaar. Wil je graag een Villeroy en Boch douchebak? Of ga je voor een huismerk, wat overigens niet altijd iets wil zeggen over de kwaliteit en kies je bijvoorbeeld voor een douchebak van Saniclass.

Douchebak kopen

Twijfel je na het lezen van al deze informatie nog steeds? Onze professionele verkoopmedewerkers helpen u graag! Kom gerust eens langs in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur