Douchebak vierkant

Op zoek naar een vierkante douchebak? Bij Sanitairwinkel hebben we een uitgebreid assortiment. Zo zit er altijd de perfecte douchebak tussen die je zoekt!

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Douchebak vierkant: handig & traditioneel

Het uitzoeken van de juiste douchebak met cabine is soms een moeilijke keuze. Belangrijk is om goed te kijken naar de ruimte die je hebt in de badkamer. Heb je weinig ruimte dan is het wellicht beter om te kiezen voor een kwartronde of vijfhoekige doucebak. Is er wel voldoende ruimte? Dan is een vierkante douchebak de juiste keuze.

Afmetingen vierkante douchebakken

Zoals eerder gezegd neemt een vierkante douchebak meer ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een kwartronde douchebak. Hierdoor is het belangrijk om goed te kijken welke vorm het beste past in jouw badkamer. De kleinste vierkante douchebak die wij hebben heeft een afmeting van 70x70cm. Wanneer je altijd alleen doucht en minder ruimte hebt is dit voldoende. Douche je juist vaak samen met je partner of kinderen? Dan raden wij een douchebak van minimaal 90x90cm aan.

Stijl & merk

Een douchebak bepaalt mede het uiterlijk van jouw douche. Het is dus goed om na te denken welke stijl het beste past bij jouw badkamer en jouw smaak. Zo zijn er natuurlijk gewone witte vierkante douchebakken, maar we hebben ze ook in andere kleuren. Houd jij van een meer industriële stijl? Dan is een zwarte douchebak wellicht iets voor jou! Een vakantiegevoel creëren in de badkamer? Dan kan beige misschien wel eens de beste keuze zijn!
Qua merken is er ook veel variatie. Op zoek naar een Villeroy en Boch douchebak? Die hebben we bij Sanitairwinkel in veel verschillende maten beschikbaar. Maar ook onze private labels zoals Saniclass heeft kwalitatief goede douchebakken voor een mooie prijs.

Douchebak kopen

Twijfel je na het lezen van al deze informatie nog steeds? Onze professionele verkoopmedewerkers helpen u graag! Kom gerust eens langs in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur