Douchebak vijfhoek

Een vijfhoekige douchebak is handig wanneer je ruimte wil besparen. Daarnaast ziet deze vorm er speels en klassiek uit. Ideaal als dit de stijl van jouw badkamer is!

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Resultaten 0-24 van 40

Douchebak vijfhoek: klassiek en speels

Op zoek naar de juiste vorm voor de douche? Hierbij is het belangrijk dat je kijkt naar de beschikbare ruimte in de badkamer. Heb je een kleine badkamer dan kan een kwartronde of vijfhoekige douchebak uitkomst bieden omdat deze ruimtebesparend zijn. Heb je meer ruimte? Of wil je meer ruimte besteden aan de douche, dan kun je beter kiezen voor een rechthoekige of vierkante vorm.

Afmetingen vijfhoekige douchebakken

Een vijfhoekige douchebak is ideaal wanneer je voldoende ruimte wil om te douchen, maar toch ook ruimte wil besparen in de badkamer. Wij hebben twee verschillende afmetingen in deze vorm douchebak, namelijk 90x90cm en 100x100cm. Kies de maat die het beste past in jouw badkamer. Wil je toch liever een ander formaat? Kijk dan eens bij onze kwartronde douchebakken.

Stijl & merk

De vijfhoekige douchebakken zijn er in verschillende soorten. Sommige hebben een moderne look en andere zijn weer net wat klassieker. Zo kun je kiezen wat het beste past bij de stijl van jouw badkamer. Daarnaast is het ook belangrijk om een bijpassende douchecabine uit te zoeken die op jouw douchebak past. Kijk hiervoor eens bij onze vijfhoekige douchecabines. Ook nog een douchekraan nodig? Ook deze hebben wij in overvloed in het assortiment. Zo zit er altijd wel een geschikt exemplaar tussen. Op zoek naar een bepaald merk vijfhoekige douchebak? Wij hebben ze van onder andere Bruynzeel, Duscholux en ons eigen merk Saniclass.

Douchebak kopen

Twijfel je na het lezen van al deze informatie nog steeds? Onze professionele verkoopmedewerkers helpen u graag! Kom gerust eens langs in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur