Doucheputten

Resultaten 0-24 van 196

Doucheputje

Is uw douche bijna klaar en zoekt u nog een doucheputje voordat u lekker van uw nieuwe douche kan gaat genieten? Dan bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk bijna 200 doucheputten in het assortiment. U kunt uw inloopdouche een finishing touch geven met een doucheput of douchegoot van Sanitairwinkel. Met verschillende afmetingen en verschillende materialen kunt u er een kiezen die helemaal bij uw nieuwe douche past.

Hoe kies ik een doucheput?

Het is bij het aanschaffen van een doucheput belangrijk om goed te kijken of u de juiste afmeting heeft. Het putje moet namelijk goed op de afvoer passen om lekkages te voorkomen. Ook moet het putje het water voldoende aankunnen. Anders loopt het water misschien niet altijd goed weg. Een doucheput kunt u vaak vrij in de tegelvloer plaatsen. Hierdoor kunt u deze gemakkelijker aansluiten op de afvoer en is een afvoerputje eenvoudiger in het onderhoud.

Soorten doucheputjes

U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en materialen. Vroeger waren doucheputten vrijwel altijd een minder fraai onderdeel van de douche. Tegenwoordig is echter aan het design van de doucheput gedacht. Zo heeft u de keuze uit stijlvolle doucheputten die geen afbreuk doen aan de doucheruimte. Het is zelfs eerder een upgrade.      

Tip: Laat uw afvoerputje aansluiten bij het douchegarnituur en accessoires in uw douche. Zo creëert u een mooi en strak geheel.

Flens

Ziet u een rand aan sommige doucheputten zitten en vraagt u zich af waarom deze er zit? Dat randje heet een flens. Een flensrand zorgt ervoor dat het putje makkelijker en strakker te installeren is. Het doucheputje kan op deze manier beter afgewerkt worden. Ook helpt een flens lekkages te voorkomen.

Heeft u vragen over een van de doucheputten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur