Regendoucheset

Regendoucheset

Als u op zoek bent naar een compleet assortiment regendouchesets dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is heerlijk om even lekker te ontspannen tijdens het douchen na bijvoorbeeld een zware dag. Dit kan ook uw vooruitzicht zijn als u kiest voor een regendoucheset van Sanitairwinkel.

Complete set

Een regendoucheset bestaat uit een douchekop, douchekophouder, kraan en glijstangset. Als u kiest voor een inbouw doucheset ontvangt u er bevestigingsmaterialen bij voor de montage.

Assortiment

In ons assortiment vindt u een compleet assortiment met ruim 800 regendouchesets. Ook wat betreft de merken die wij aan onze klanten leveren zit u goed. Zo hebben wij gerenommeerde merken als Grohe, Hansgrohe en Hotbath in huis. Tevens zijn wij exclusief dealer van het merk Saniclass met hoogwaardige kwaliteit regendouchesets tegen de scherpste prijzen.

Varianten

In ons assortiment vindt u diverse varianten regendouchesets. Het assortiment bestaat uit regendouchesets van verschillende afmetingen, kranen en vormen.

De doorsnedes van de hoofddouches bestaan uit verschillende afmetingen. Zo heeft u bij het kleinste formaat een doorsnede van 10cm. Wilt u meer genieten van een brede warme waterstraal dan kunt u kiezen tot regendouchesets van een doorsnede van wel 50cm.

Wat betreft type kraan kan u kiezen uit een inbouwkraan of een opbouwkraan. Bij een inbouwkraan zijn alleen de essentiële onderdelen zichtbaar, de rest zit ingebouwd in de muur. Bij een opbouwkraan is dit juist het tegenovergestelde.

Ook heeft u de keuze uit verschillende vormen hoofddouches. Er kunnen regendouchesets aangeschaft geworden met de volgende vormen: halfrond, ovaal, rechthoek, rond en vierkant.

Deskundig advies

Omdat wij een ruim assortiment hebben, kunnen wij begrijpen dat u af en toe niet meer weet voor welke regendoucheset u moet kiezen. Onze deskundige medewerkers hebben alle tijd voor u in de showroom. Onze medewerkers willen er graag met u voor zorgen dat u kiest voor de juiste regendoucheset, waar u nog jarenlang van kan genieten. Onze showrooms zijn 6 dagen per week voor u geopend. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunt u contact op nemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur