Hansgrohe doucheset

Een hansgrohe Doucheset is ideaal om kant en klaar een bij elkaar passende douche in huis te halen. Douchen is niet alleen een nodige wasbeurt, maar ook een heerlijk momentje voor jezelf. begin de dag fris of eindig de dag met een ontspannende douche. Met een hansgrohe doucheset hoef je niets zelf bij elkaar te zoeken. Denk hierbij aan een thermostaatkraan, hoofd- en/of handdouche en een doucheslang bij elkaar in één set. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment. Van mat wit, tot mat zwart en alle kleuren ertussenin.

Resultaten 0-24 van 113

Hansgrohe doucheset

Douchen is niet alleen een nodige wasbeurt, maar ook een heerlijk momentje voor jezelf. begin de dag fris of eindig de dag met een ontspannende douche. Met een hansgrohe doucheset hoef je niets zelf bij elkaar te zoeken. Denk hierbij aan een thermostaatkraan, hoofd- en/of handdouche en een doucheslang bij elkaar in één set. Bij ieder product staat aangegeven waaruit deze precies bestaat.

Inbouw of opbouw

Hansgrohe douchesets zijn verkrijgbaar in twee soorten: inbouw of opbouw douchesets.

Inbouw douchesets: Bij een inbouw doucheset wordt het leidingwerk van de douche in de muur verwerkt zodat dit niet zichtbaar is. Zo krijg je een luxe en minimalistische uitstraling. De voordelen van een inbouw doucheset zijn dat het leidingwerk mooi is weggewerkt, waardoor de doucheruimte makkelijk schoon te houden is.

Opbouw douchesets: Bij een opbouw doucheset gaat het water via een glijstang naar de douchekop. De opbouw doucheset is dus niet in de muur, maar op de muur bevestigd. De voordelen hiervan zijn onder andere de prijs. In vergelijking tot inbouw douchesets zijn dit type douchesets goedkoper. Verder zijn opbouw douchesets makkelijker te installeren omdat ze niet in, maar op de muur geplaatst worden.

Verschillende kleuren en stijlen

Hansgrohe douchesets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Van mat wit tot mat zwart en alle (glimmende) kleuren ertussenin. Zo is er voor elke badkamerstijl wel een passende doucheset te vinden.

Hansgrohe

Met een hansgrohe doucheset weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Hansgrohe is één van de meest toonaangevende merken in de sanitairbranche met producten van de hoogste kwaliteit. Sinds 1901 kun je genieten van hansgrohe's passie voor water en innovatie. Hansgrohe is vernieuwend en daarom een belangrijke drijfveer voor de sanitairbranche.

Design en innovatie

Het design dat hansgrohe op het sanitair toepast is herkenbaar. Daarom heeft het merk hansgrohe al een paar red-dot design awards op zijn naam staan. Dit is een internationale prijs voor design. Innovatie is het sleutelwoord voor de kranen en badkamer accessoires van hansgrohe. Zo weet je dat je met een hansgrohe doucheset een mooi ontworpen kwaliteitsproduct in huis haalt.

Eén van deze innovaties is bijvoorbeeld de Select-knop, waarbij je het water bedient met één druk op de knop. Een ander voorbeeld is CoolStart, waarbij er in de middenpositie van de greep uitsluitend koud water stroomt. Daarmee bespaar je automatisch energie. Ook zijn er hansgrohe douchesets verkrijgbaar met de EcoSmart-techniek. Dankzij deze techniek kun je wel tot 60% water en energie besparen. Goed voor de portemonnee en het milieu!

Hansgrohe doucheset kopen

Een hansgrohe doucheset koop je eenvoudig online via onze winkel. Wil je liever eerst een hansgrohe doucheset in het echt zien? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Daar staan onze adviseurs ook voor je klaar met passend advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur