Douchesets

Vindt u het lastig om alle onderdelen van uw douche bij elkaar te zoeken? Begrijpelijk! Daarom biedt Sanitairwinkel u een uitgebreid assortiment douchesets, zodat u alles voor een fijne douche in één keer in huis heeft. U heeft bij ons keuze uit allerlei sets: van inbouw tot opbouw, van RVS tot mat zwart. Vragen over welke doucheset het meest geschikt is voor uw badkamer? Neem gerust contact met ons op! 

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in showroom

Meer Te zien in showroom + Minder Te zien in showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Met glijstang

Meer Met glijstang + Minder Met glijstang -

Type kraan

Meer Type kraan + Minder Type kraan -

Doorsnede hoofddouche

Meer Doorsnede hoofddouche + Minder Doorsnede hoofddouche -

Breedte douchekop

Meer Breedte douchekop + Minder Breedte douchekop -

Vorm

Meer Vorm + Minder Vorm -

Douchearm

Meer Douchearm + Minder Douchearm -

Soort kraan

Meer Soort kraan + Minder Soort kraan -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Douchesets

Douchen is niet alleen uzelf wassen, maar ook een heerlijk moment van de dag. U komt begint de dag fris of u eindigt de dag met een ontspannende douche. Bij een doucheset hoeft u niet alles zelf bij elkaar te zoeken. Bij Sanitairwinkel vindt u een ruim assortiment aan complete douchesets, zo heeft u meteen alles bij elkaar. Denk hierbij aan een thermostaatkraan, hoofd- en/of handdouche en een doucheslang. Bij ieder product staat aangegeven waaruit deze precies bestaat.

Met een doucheset van Sanitairwinkel is uw badkamer helemaal compleet.

Inbouw of opbouw

Bij ons vindt u verschillende soorten doucheset. Zo heeft u de keuze uit een inbouw of opbouw.

Inbouw douchesets: Bij een inbouw doucheset wordt het leidingwerk van de douche in de muur verwerkt zodat dit niet zichtbaar is.  Dit zorgt voor een luxe en minimalistische uitstraling. De voordelen van een inbouw doucheset zijn dat het leidingwerk mooi is weggewerkt en dat de doucheset onderhoudsvriendelijk is.

Opbouw douchesets: Bij een opbouw doucheset gaat het water via een glijstang naar de douchekop. De opbouw doucheset is dus niet in de muur, maar op de muur bevestigd. De voordelen hiervan zijn onder andere de prijs. In vergelijking tot inbouw douchesets zijn dit type douchesets goedkoper. Verder zijn opbouw douchesets makkelijker te installeren omdat ze niet in, maar op de muur geplaatst worden.

Regendouchesets

Voor nog een stukje extra ontspanning, vindt u bij Sanitairwinkel ook regendouchesets. Deze complete set zorgt ervoor dat u alles voor een regendouche bij elkaar heeft. Ook deze set leveren wij in de varianten opbouw en inbouw.

Kleur en vorm

Wij leveren doucheset in vele verschillende varianten. Zo vindt u bij ons douchekoppen van verschillende vormen en heeft u de keuze uit een aantal verschillende kleuren.

Merken

Bij Sanitairwinkel vindt u douchesets van topmerken zoals Saniclass, Grohe, Hotbath en Xenz.

Contact

Twijfelt u nog tussen verschillende douchesets of wilt u het een keer in het echt zien? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of kunt u langskomen in één van onze showrooms. Daar staan ze altijd klaar om u van een passend advies te voorzien.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 1252

ajax loader

Resultaten 1-30 van 1252

Er zijn hierboven 1252 producten zichtbaar Naar boven