Doucherekken

Een doucherek is onmisbaar in uw badkamer! Het zorgt er namelijk voor dat u uw flesjes netjes op kunt bergen en uw doucheruimte goed opgeruimd blijft. Op zoek naar een geschikt doucherek? Bij Sanitairwinkel bent u aan het juiste adres! Wij bieden u allerlei soorten doucherekken, zoals een rek dat u aan de muur bevestigt of juist ophangt aan uw douchewand. Bestel uw doucherek daarom snel en eenvoudig online!

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in showroom

Meer Te zien in showroom + Minder Te zien in showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Montage

Meer Montage + Minder Montage -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Zonder boren

Meer Zonder boren + Minder Zonder boren -

Stijl

Meer Stijl + Minder Stijl -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Doucherekken

Ook helemaal klaar met al die rondslingerende shampooflessen? Het worden er steeds meer tegenwoordig. De oplossing hiervoor een is doucherek. In een doucherek heeft u alle ruimte om uw flessen binnen handbereik netjes op te bergen, zonder dat het rekje veel ruimte in beslag neemt. Bij Sanitairwinkel heeft u de keuze uit meer dan 300 doucherekken. Er zit altijd wat voor u tussen.

Doucherek in alle soorten en maten

Bij ons vindt u doucherekken voor iedere plek in de douche. Zo kunt u een doucherek of een douchemandje op een recht stuk muur plaatsen. Mocht er daar geen ruimte zijn of vindt u het daar niet mooi? Bij Sanitairwinkel vindt u ook doucherekjes om in een hoek te plaatsen, zo benut u ook de minder nuttige plekken in de douche.

Is één doucherek of douchemandje niet genoeg? Dan levert Sanitairwinkel ook etagères. Dit zijn doucherekken met meerdere verdiepingen. Zo kunt u alles gemakkelijk kwijt en kunt u uw doucherek indelen zoals u wenst.

Montage

Ook nachtmerries van vallende doucherekken met zuignappen? Bij de montage van een doucherek zijn er verschillende mogelijkheden. Bij ons vindt u doucherekken die u kunt monteren aan de wand. Hiervoor zult u moeten boren in de muur, maar bent u verzekerd van een goed gemonteerd doucherekje. Naast de wandmontage verkoopt Sanitairwinkel ook doucherekken die kunnen worden opgehangen aan bijvoorbeeld een douchewand. Hiervoor hoeft u niet te boren en het doucherek zal ook hierbij niet snel vallen.

Dan is er ook nog een type doucherek dat u kunt ophangen aan de douchestang. Klinkt dit als muziek in uw oren? Kijk dan even op de site of deze voor uw douchestang geschikt is.

Contact

Heeft u behoefte aan advies of wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 339

ajax loader

Resultaten 1-30 van 339

Er zijn hierboven 339 producten zichtbaar Naar boven