Doucherekken

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Montage

Meer Montage + Minder Montage -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Zonder boren

Meer Zonder boren + Minder Zonder boren -

Stijl

Meer Stijl + Minder Stijl -

"UITSTEKEND"

Door 14822 klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met 5 sterren.

Doucherekken

Ook helemaal klaar met al die rondslingerende shampooflessen? Het worden er steeds meer tegenwoordig. De oplossing hiervoor een is doucherek. In een doucherek heeft u alle ruimte om uw flessen binnen handbereik netjes op te bergen, zonder dat het rekje veel ruimte in beslag neemt. Bij Sanitairwinkel heeft u de keuze uit meer dan 300 doucherekken. Er zit altijd wat voor u tussen.

Doucherek in alle soorten en maten

Bij ons vindt u doucherekken voor iedere plek in de douche. Zo kunt u een doucherek of een douchemandje op een recht stuk muur plaatsen. Mocht er daar geen ruimte zijn of vindt u het daar niet mooi? Bij Sanitairwinkel vindt u ook doucherekjes om in een hoek te plaatsen, zo benut u ook de minder nuttige plekken in de douche.

Is één doucherek of douchemandje niet genoeg? Dan levert Sanitairwinkel ook etagères. Dit zijn doucherekken met meerdere verdiepingen. Zo kunt u alles gemakkelijk kwijt en kunt u uw doucherek indelen zoals u wenst.

Montage

Ook nachtmerries van vallende doucherekken met zuignappen? Bij de montage van een doucherek zijn er verschillende mogelijkheden. Bij ons vindt u doucherekken die u kunt monteren aan de wand. Hiervoor zult u moeten boren in de muur, maar bent u verzekerd van een goed gemonteerd doucherekje. Naast de wandmontage verkoopt Sanitairwinkel ook doucherekken die kunnen worden opgehangen aan bijvoorbeeld een douchewand. Hiervoor hoeft u niet te boren en het doucherek zal ook hierbij niet snel vallen.

Dan is er ook nog een type doucherek dat u kunt ophangen aan de douchestang. Klinkt dit als muziek in uw oren? Kijk dan even op de site of deze voor uw douchestang geschikt is.

Contact

Heeft u behoefte aan advies of wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms.

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 245

ajax loader

Resultaten 1-30 van 245

Er zijn hierboven 245 producten zichtbaar Naar boven