Doucherekken

Een doucherek is onmisbaar in uw badkamer! Het zorgt er namelijk voor dat u uw flesjes netjes op kunt bergen en uw doucheruimte goed opgeruimd blijft. Op zoek naar een geschikt doucherek? Bij Sanitairwinkel bent u aan het juiste adres! Wij bieden u allerlei soorten doucherekken, zoals een rek dat u aan de muur bevestigt of juist ophangt aan uw douchewand. Bestel uw doucherek daarom snel en eenvoudig online!

Doucherekken

Ook helemaal klaar met al die rondslingerende shampooflessen? Het worden er steeds meer tegenwoordig. De oplossing hiervoor een is doucherek. In een doucherek heeft u alle ruimte om uw flessen binnen handbereik netjes op te bergen, zonder dat het rekje veel ruimte in beslag neemt. Bij Sanitairwinkel heeft u de keuze uit meer dan 300 doucherekken. Er zit altijd wat voor u tussen.

Populaire merken in de categorie doucherekken: Tiger, Geesa, Smedbo en Zack.

Doucherek in alle soorten en maten

Bij ons vindt u doucherekken voor iedere plek in de douche. Zo kunt u een doucherek of een douchemandje op een recht stuk muur plaatsen. Mocht er daar geen ruimte zijn of vindt u het daar niet mooi? Bij Sanitairwinkel vindt u ook doucherekjes om in een hoek te plaatsen, zo benut u ook de minder nuttige plekken in de douche.

Is één doucherek of douchemandje niet genoeg? Dan levert Sanitairwinkel ook etagères. Dit zijn doucherekken met meerdere verdiepingen. Zo kunt u alles gemakkelijk kwijt en kunt u uw doucherek indelen zoals u wenst.

Montage

Ook nachtmerries van vallende doucherekken met zuignappen? Bij de montage van een doucherek zijn er verschillende mogelijkheden. Bij ons vindt u doucherekken die u kunt monteren aan de wand. Hiervoor zult u moeten boren in de muur, maar bent u verzekerd van een goed gemonteerd doucherekje. Naast de wandmontage verkoopt Sanitairwinkel ook doucherekken die kunnen worden opgehangen aan bijvoorbeeld een douchewand. Hiervoor hoeft u niet te boren en het doucherek zal ook hierbij niet snel vallen.

Dan is er ook nog een type doucherek dat u kunt ophangen aan de douchestang. Klinkt dit als muziek in uw oren? Kijk dan even op de site of deze voor uw douchestang geschikt is.

Contact

Heeft u behoefte aan advies of wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur