Staande handdoekrekken

Een handdoekenrek staand is een heel handig product om je handdoek snel aan op te hangen. De handdoekenrekken van Sanitairwinkel zijn stuk voor stuk voorzien van een sterk design, zodat ze in elke badkamer niet misstaan. Je hebt dan ook ruim de mogelijkheid om een handdoekrek staand te kiezen dat bij jouw persoonlijke smaak en inrichting past. Bekijk nu het volledige assortiment en ontdek het perfecte handdoekenrek voor in jouw badkamer.

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken
Er zijn hierboven 22 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-22 van 22

Handdoekenrek staand

Een handdoekenrek staand is om veel verschillende redenen een waardevolle toevoeging aan de badkamer. Heb je bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om een handdoek aan de muur op te hangen? Dit kan zijn omdat er geen ruimte is of omdat er tegeltjes zijn geplaatst waardoor er dingen tegenaan geplaatst kunnen worden. Om welk scenario het ook gaat, de volgende voordelen zijn verbonden aan de aanschaf van een staand handdoekenrek:

  • Strak design: In veel badkamers is een strak design de norm. Een handdoekenrek staand moet dan ook passen bij de rest van de badkamer. Het moet een bepaalde kwaliteit uitstralen. Vanuit deze gedachte hebben we bij Sanitairwinkel een assortiment met handdoekenrekken opgenomen die allemaal aan de eisen van een strak design voldoen. Wanneer je hiervan houdt, ben je op dit moment op het juiste adres.
  • Verhoogd comfort: Het is wel zo makkelijk wanneer je je handdoek heel makkelijk met één beweging van een staand handdoekenrek kunt halen. Veel mensen ervaren het dan ook als erg fijn om een handdoekenrek in staande vorm in de badkamer te hebben staan. Ook na bijvoorbeeld het douchen hang je de handdoek dan heel makkelijk op. Al met al zorgt een product als dit voor een verhoogd comfort.
  • Verschillende mogelijkheden: Daarnaast is er natuurlijk een verschillende behoefte qua smaak, kleur en afmeting. Iedereen wil weer een andere combinatie van deze eigenschappen van een handdoekrek staand. Om in deze verschillende behoeftes van verschillende personen te kunnen voorzien, hebben we bij Sanitairwinkel gekozen voor een zo groot mogelijk assortiment. Neem daarom gerust een kijkje in de verschillende mogelijkheden en kom zelf tot de conclusie welke optie het beste bij jou en jouw badkamer past.
  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding: De prijs-kwaliteitverhouding is voor veel mensen misschien wel de belangrijkste eigenschap van een product. Iedereen is op zoek naar het handdoekenrek staand dat een zo hoog mogelijke kwaliteit heeft en een zo laag mogelijke prijs. Vandaar dat we bij Sanitairwinkel ook dag in dag uit ons best doen om de beste producten voor de laagste prijzen aan te bieden. Je ziet dit al snel in ons assortiment op verschillende gebieden terug.

Verschillende merken handdoekrek staand

Ook voor je nieuwe staande handdoekrek bezoek je Sanitairwinkel. Keuze uit vele merken zoals Woodynox, Hansgrohe, Emco, Colombo, wenko, Dornbracht en Franke. Koop jouw nieuwe handdoekrek voordelig online!

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat wij je kunnen helpen met het kiezen van het juiste handdoekrek staand.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur