Kokendwaterkranen

Een fijne keukenkraan is onmisbaar in uw keuken! Sanitairwinkel biedt u daarom een ruim assortiment heet water keukenkranen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke chromen kokend water keukenkraan met ronde uitloop of een trendy mat zwarte kokendwaterkraan van Quooker of Grohe. Op zoek naar extra luxe en comfort in de keuken? Bekijk dan onze kokendwaterkranen!

Resultaten 0-24 van 221

Veilige en betaalbare kokend water kranen

U bent op zoek naar een kokend waterkraan of heetwaterkraan of twijfelt nog over de aanschaf? Sanitairwinkel legt graag de voordelen, de werking en de mogelijkheden aan u uit, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Profiteren van een luxueuze kokend water keukenkraan

Dankzij een heetwaterkraan haalt u extra gemak in huis. Misschien valt het niet echt op hoe vaak gebruikt wordt gemaakt van kokend water, maar we gebruiken vaker kokend water dan we denken. Wanneer u bijvoorbeeld snel een vette pan wilt schoonmaken, wanneer u een lekker kopje thee wilt, een kruik voorbereid of wanneer u snel uw groente, eieren of pasta wilt koken. Naast de tijdsbesparing bespaart u met diverse modellen van de kokend waterkraan ook energie. Zo is het uiteindelijk ook kostentechnisch een juiste keuze.

Is een kokend water kraan wel een veilige keus?

Door de jaren heen zijn de kokend water kranen innovatiever geworden waardoor ze inmiddels kindvriendelijker zijn dan voorheen. Door het gebruik van een handige kinderbeveiliging op de kokend water kraan kunnen kinderhandjes zich niet zomaar bezeren. Hierdoor zijn kokend water kranen in de meeste gevallen zelfs nog veiliger dan een waterkoker waar deze handige innovatie mist.

Bespaar geld met een kokend water kraan

Bij het kiezen van een kokend water kraan is het van belang de isolatie mee te nemen. Hoe beter de isolatie, hoe rendabeler dit resulteert op uw energierekening. Een kokend water kraan heeft een verbruik van ongeveer 10W. Dit komt neer op ongeveer 20 euro per jaar. Wanneer u het verbruik van een kokend water kraan afzet tegen het verbruik van een waterkoker en/of het aan de kook brengen van water op een elektrische kookplaat, blijkt de kokend water kraan in deze gevallen aanzienlijk voordeliger uit te vallen.

Kwalitatieve kokend water kranen bij Sanitairwinkel

De kokend water kraan is er in verschillende soorten, maten en merken. Dit is natuurlijk niet voor niets. De kokend water kraan heeft na al die jaren zijn nut in de keuken bewezen. Sanitairwinkel biedt een klein assortiment aan met kwalitatieve merken. Zo kunt u op de website verschillende kokend water kranen vinden van de merken GROHE, Quooker en Hotto.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven