Zwarte vloertegels

Een tegelvloer is een erg handige en stijlvolle oplossing voor in jouw badkamer. Met name zwarte vloertegels blijken erg populair te zijn, en dat is niet gek. Ze bieden naast een mooi ontwerp namelijk ook nog verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeren.

Zwarte vloertegels

Vloertegels zijn niet meer weg te denken uit de badkamer. Vloertegels creëren een groot deel van de sfeer in jouw badkamer en het is dus belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Zwarte vloertegels zijn een goede optie, zeker als je een specifieke stijl wilt realiseren.

Zwarte vloertegels voor deze stijlen

Met name voor een industriële badkamer zijn zwarte vloertegels erg geschikt, maar je kunt zwarte vloertegels ook prachtig gebruiken in natuurlijke badkamers met houten accessoires. Ook kun je zwarte vloertegels combineren met marmer, om zo een luxe effect te creëren of je kunt voor zwarte vloertegels gaan samen met gouden elementen om een luxe art-deco sfeer op te roepen.

De verschillen van onze zwarte vloertegels

In ons assortiment kun je honderden zwarte vloertegels vinden, en geen een is hetzelfde. De kleurafwerking heeft het grootste effect op de look van jouw badkamer en je zult voornamelijk matte vloertegels vinden. Ook kun je kiezen voor glanzende zwarte vloertegels, om zo meer focus te leggen op de tegelvloer.

Verder heeft de vorm van jouw tegels veel impact op de stijl. Over het algemeen zul je voornamelijk vierkante en rechthoekige ontwerpen vinden, maar als je een ietwat unieker design wilt realiseren in je badkamer kun je ook kiezen voor onze zeshoekige zwarte vloertegels.

Ten slotte heeft het formaat van jouw zwarte vloertegels ook veel indruk op de uitstraling. Je kunt bij Sanitairwinkel kiezen voor erg grote ontwerpen in 120x120 of 100x100 cm formaat, maar je kunt ook opteren voor kleine tegels in afmetingen van bijvoorbeeld 10x10 cm of 20x20 cm. Al met al kun je bij Sanitairwinkel dus kiezen voor zwarte vloertegels in tal van verschillende stijlen, om zo jouw droombadkamer te kunnen realiseren.

Zwarte vloertegels van deze merken

Onze zwarte vloertegels zijn afkomstig van tal van verschillende merken, maar de meeste zijn afkomstig van bekende A-merken zoals Marazzi, Mosa, Douglas Jones en Vtwonen. In totaal zijn onze zwarte vloertegels afkomstig van meer dan 30 verschillende merken en deze variëteit zorgt er voor dat je altijd het juiste merk kunt vinden bij Sanitairwinkel.

Vragen over onze zwarte vloertegels

Heb je vragen over onze zwarte vloertegels of wil je meer informatie hebben over een ander product uit ons assortiment? Twijfel dan niet en neem eenvoudig contact op met onze klantenservice. Zij zullen hun best doen om je verder op weg te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur