WC matten

Er zijn hierboven 22 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-22 van 22

WC matten

Heeft u er ook zo’n hekel aan om op het toilet te zitten met uw voeten op een ijskoude vloer? Bij Sanitairwinkel vindt u een ruim assortiment aan toiletmatten, zodat u geen last meer heeft van koude voeten.

Met of zonder uitsnede

Een wc mat is een mat voor uw wc met een uitsnede erin. Deze uitsnede zorgt ervoor dat hij perfect past om uw staande toilet. Mocht u een hangend toilet hebben, dan zou het raar zijn om een toiletmat met uitsnede neer te leggen. Bij ons vindt u ook toiletmatten zonder uitsnede.  U vindt ze in allerlei vormen van recht tot rond, zodat u ook bij een hangend toilet niet met uw voeten op een koude vloer zit.

Design

Bij Sanitairwinkel vindt u enkel wc matten van de hoogste kwaliteit in allerlei vormen, kleuren, materialen en maten. Zo zit er voor u altijd een passende stijlvolle wc mat bij. Wij leveren merken zoals Sealskin en Differnz.

Combinatie

Om uw badkamer helemaal af te maken leveren wij ook badmatten die passen bij de door u uitgezochte wc mat. Zo geeft u uw badkamer een warme en stijlvolle sfeer.

Contact

Kunt u niet kiezen, heeft u vragen of wilt u het allemaal een keer in het echt bekijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur