Reservoir onderdelen

WC onderdelen

Bij producten waarbij veel water en stroming voorkomt kan er wel eens iets stuk gaan. Gelukkig is het dan niet nodig om een heel nieuw toilet of reservoir aan te schaffen. Bij Sanitairwinkel hebben we namelijk ook voldoende wc onderdelen en toebehoren om uw toilet of reservoir mee te repareren. Daarmee kunt u veel geld besparen.

Welke sanitair onderdelen heeft u nodig?

Wij raden u aan om eerst goed te kijken wat er mankeert aan uw toilet of reservoir. Als u er zelf niet uitkomt kunt u ook altijd een loodgieter om hulp vragen. Als u weet wat er mis is met uw toilet kunt u namelijk op zoek naar de juiste wc onderdelen om het toilet te repareren. Wij hebben verschillende onderdelen in het assortiment. Bij Sanitairwinkel vindt u aansluitgarnituren, flotteurkranen, koppelingen, isolatiematten etc.

Merken wc onderdelen

De meeste reservoirs zijn van Geberit. Hier zijn dan ook de meeste onderdelen voor beschikbaar. Ook van andere merken hebben we voldoende aanbod in sanitaironderdelen. Sommige wc onderdelen zijn speciaal voor bepaalde reservoirs of toiletten gemaakt maar we hebben ook universele wc onderdelen. Dat wil nog niet altijd zeggen dat deze ook in uw reservoir passen. Kijk daarom altijd goed of het onderdeel geschikt is!

Populaire merken in de categorie reservoir toebehoren: Geberit, Plieger, Sphinx, Villeroy & Boch en Wisa.

Kom in contact

Heeft u toch nog vragen met betrekking tot uw toilet of reservoir? Neem dan even contact met ons op! Onze klantenservice en showroommedewerkers staan u graag te woord.  

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur