Softclose WC-Brillen

Een WC-bril softclose aanschaffen, is een uitstekende manier om schade aan de WC en geluidsoverlast te voorkomen. Met een toiletbril softclose valt de wc bril namelijk op een stille en voorzichtige manier dicht. Je voorkomt hiermee dat een toiletbril keihard tegen de onderliggende toiletpot aan klettert. Vooral wanneer je kinderen of kleinkinderen hebt, kan dit een welkome toevoeging aan de wc zijn. Verklein de kans dat de wc bril kapotgaat of dat er meermaals geluidsoverlast is.

WC-bril softclose

De meeste closetzittingen zijn er in meerdere uitvoeringen, zo is er de standaard wc bril, maar ook een softclose toiletzitting. Door het softclose systeem valt de wc-bril geruisloos en geleidelijk dicht. Dit voorkomt klapperen en is ideaal voor huishoudens met kinderen. 

Voordelen van WC-bril met softclose

  • Intact blijven wc bril: Een belangrijk voordeel van de aanschaf van een wc bril softclose is dat zowel de wc bril als ook de toiletpot volledig intact blijft. Herhaaldelijk dichtkletteren van de wc bril kan namelijk voor schade zorgen. Nu zitten er over het algemeen wel bepaalde stoppers onder, maar dit is lang niet altijd voldoende. Schaf een toiletbril softclose aan om de levensduur van het toilet als geheel te vergroten.
  • Verminderde geluidsoverlast: Zoals al eerder genoemd speelt ook de verminderde geluidsoverlast een belangrijke rol. Het is voor veel mensen het doorslaggevende argument om voor een softclose toiletbril te kiezen. Bijna iedereen laat weleens per ongeluk de wc bril naar beneden vallen. Je schrikt je dan vaak rot. En mocht je dit niet doen, dan is er zeker in verband met kinderen een groot risico dat dit vaker voorkomt. Kinderen letten er gewoonweg minder op en laten een wc bril per ongeluk of soms zelf expres vallen.
  • Minder kans op ongelukken: Daarnaast is het zeker met kinderen ook belangrijk met het oog op veiligheid. Als een kind per ongeluk de hand tussen de wc bril en de toiletpot heeft, dan knalt de wc bril er vol bovenop. Dit kan flink pijn doen. Verklein de kans op dit soort ongelukken aanzienlijk door voor een toiletbril softclose te kiezen. De toiletbril valt dan dus langzaam en geleidelijk dicht.
  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding: Als laatste is uiteraard de prijs-kwaliteitverhouding ook een heel belangrijk punt. Bij een optimale prijs-kwaliteitverhouding ontvang je de hoogste kwaliteit wc bril softclose voor een zo scherp mogelijke prijs. En dat is precies de insteek van Sanitairwinkel. Wij zorgen er altijd voor dat de combinatie tussen beide elementen zo optimaal mogelijk in de producten naar voren komt.

Toiletbril softclose kopen?

Sanitairwinkel verkoopt honderden wc brillen. Enkelen hiervan zijn universeel en zullen dus in 99% van de gevallen passen, maar een specifieke zitting is vaak mooier en past net wat beter. Kijk gerust rond in ons uitgebreide assortiment. De kans is groot dat je een toiletbril softclose vindt die geheel naar jouw eigen smaak is. Mocht dit niet zo zijn, dan is er altijd wat mogelijk qua specifieke zittingen.

Populaire merken softclose toiletbrillen

Villeroy & BochDuravitGeberitPlieger en Royal Plaza.

Meer weten over softclose WC-brillen?

Wanneer je meer informatie wilt hebben over onze softclose toiletzittingen, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur