Bad 160x70 cm

Bekijk ons complete assortiment baden in de afmeting 160x70 cm. Dit compact formaat is uitermate geschikt om in te badderen en is een optimale keuze voor de wat kleinere badkamers. De baden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, en van diverse topmerken als Bette, Villeroy & Boch en Duravit. Bestel het bad 160x70 online of breng een bezoek aan één van onze showrooms voor deskundig advies!

Resultaten 0-24 van 54

Bad 160 x 70 cm

Of je nu op zoek bent naar een vrijstaand bad of een bad op pootjes, bij Sanitarwinkel hebben we voor elk wat wils. Ook al hebben ze dezelfde afmeting, toch zitten er nog veel verschillen tussen de baden 160x70. Bijvoorbeeld in de vorm en het materiaal.

Diverse uitvoeringen

Baden zijn beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen. Zodat je kunt kiezen tussen een moderne of juist een klassieke vorm in je badkamer. Een vrijstaand bad is in principe overal te plaatsen, terwijl een traditioneel ligbad of hoekbad veelal ingebouwd dient te worden. Een voordeel van een vrijstaand bad is dat je zelf de ruimte in je badkamer kunt benutten.

Bad 160x70 kopen?

Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Bekijk dan alle artikelen in onze webshop en bestel jouw ideale bad 160x70 eenvoudig online! Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn in meerdere producten, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ook ben je altijd welkom in één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur