Ligbad 170x75 cm

Bekijk het complete assortiment ligbaden in de afmeting 170x75 cm van Sanitairwinkel. Dit compact formaat is prima geschikt om in te ontspannen en te badderen. Daarnaast is het perfect voor de wat kleinere badkamer.

Ligbad 170x75 cm

Ligbaden zijn bij Sanitairwinkel beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen. Een bad van 170x75 cm is een veel verkochte maat. Dit formaat ligbad oogt niet veel kleiner dan andere baden maar past vaak wel een stuk beter in kleinere ruimtes.

Ligbad kleuren en modellen

Aangezien een ligbad meestal behoorlijk opvalt in je badkamer, is de kleur een essentieel onderdeel voor de sfeer in de badkamer. Waar baden vroeger vooral beschikbaar waren in de standaard witte kleur, is een zwart bad tegenwoordig ook populair. Naast zwart kun je ook uit diverse ander kleuren kiezen, te denken valt aan grijs, beige en crème. De baden zijn daarbij gemaakt van diverse materialen, waarbij elk type materiaal zijn eigen voordelen kent. Ook hier ligt het weer helemaal aan de eigen smaak en voorkeur. Daarnaast heb je bij een ligbad 170x75 ook keuze uit meerdere modellen, zoals een hoekbad, rechthoekig bad, maar ook een halfvrijstaand bad. Je bepaalt zelf welke het beste in jouw badkamer past.

Ligbad 170x75 kopen

Combineer je nieuwe ligbad met bijpassende accessoires. We hebben een uitgebreide collectie toebehoren. Daar zit er gegarandeerd eentje bij die bij je nieuwe ligbad past!

Op onze website tref je een groot assortiment ligbaden aan. Kom je er niet helemaal uit? Kom dan langs in een van onze showrooms, waar we je nog beter kunnen adviseren.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur