Ligbad 180x80 cm

Op zoek naar ultieme ontspanning? Dat begint met een ligbad 180x80! Dit is de meest voorkomende en meest bestelde afmeting voor een ligbad. En dat is niet zo gek. Na een dag hard werken is er niets fijner dan een ruim ligbad om tot rust te komen, alleen of samen met je partner. Lekker in bad een filmpje kijken onder het genot van een glas wijn. Met een ligbad van 180x80 cm kun je samen ontspannen.

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Soorten en maten

Bij Sanitairwinkel vind je baden in verschillende soorten en maten, waaronder een ligbad 180x80. Andere populaire afmetingen zijn 170x75 cm en 190x90 cm. Bij het kiezen van een ligbad moet je goed nadenken over een aantal zaken. Zo zijn er bij de aanschaf van baden verschillende soorten materialen waaruit je kunt kiezen. Deze omvatten onder andere quaryl, acryl, plaatstaal of kunstmarmer. Kies voor quaryl of acryl als je een lekker warm gevoel in je rug wilt hebben en het risico op uitglijden wilt voorkomen. Daarnaast zijn de 180x80 cm ligbaden verkrijgbaar in rechthoekige of ovale vormen.

Ligbad 180x80 kopen?

Denk goed na over de vormen en afmetingen van de badkamer, zodat alles perfect bij elkaar past. Om het ligbad 180x80 gebruiksklaar te maken moet je ook denken aan onder andere een badafvoer en badpoten. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment ligbaden en toebehoren. Een ligbad kopen in allerlei vormen, formaten en designs doe je voordelig en simpel bij Sanitairwinkel!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur