Bad 190x90 cm

Samen of alleen ontspannen na een lange dag in een heerlijk bad. Wie wilt dat nou niet? Een nieuw bad in de afmeting 190x90 cm is een goede keus als je in alle rust en ruimte wilt badderen. Bekijk ons assortiment baden en bestel direct online of breng een bezoek aan één van onze showrooms!

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Resultaten 0-24 van 175

Baden 190x90 cm

De minimale afmeting van een tweepersoons bad is 180x80 cm. Met een bad 190x90 cm heb je dus nog meer ruimte om samen te genieten. Hierbij is wel aan te raden om de afvoer in het midden van het bad te plaatsen. Zo heeft niemand er last van en heb je een volledig ontspannen badervaring.

Een bad van 190x90 centimeter is een veel verkochte maat. Deze ligbaden zijn gemaakt van acryl, wat een glad en poriënvrij materiaal is. Doordat acryl daarnaast een warm materiaal is, houdt het warmte langer vast. Fijn als je voor langere tijd in je ligbad wilt ontspannen.

Verschillende typen

De 190x90 cm baden zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals ovaal, halfrond, rechthoekig en zeshoekig. De rechthoekige vorm is de meest geplaatste vorm en is geschikt voor iedere badkamer.

Bad toebehoren

Bij Sanitairwinkel kun je ook terecht voor toebehoren voor je bad. Om je bad compleet te maken kun je accessoires aanschaffen zoals een bad afvoer, bad accessoires en badpoten.

Bad 190x90 kopen

Met het grootste aanbod sanitair producten biedt Sanitairwinkel alle merken ligbaden aan in verschillende prijsklassen. Voor meer informatie over 190x90 cm baden of andere modellen, kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in de showroom voor deskundig advies. Wij helpen je graag verder!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur