Solid surface bad

Bij Sanitairwinkel vind je Solid Surface baden in diverse soorten en maten. De baden verschillen onder andere in vorm, uitvoering en afmetingen. Daarnaast vind je hier baden van verschillende merken en uit verschillende series. De producten zijn voornamelijk uitgevoerd in een mat witte kleur, maar zijn ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Bij Sanitairwinkel bestel je eenvoudig een prachtig bad van Solid Surface.

Solid surface baden

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een bad van Solid Surface. Dat is niet zo gek, want met dit type bad creëer je makkelijk een strak en moderne badkamer. Het materiaal kan in bijna alle mogelijke vormen worden gemaakt en past in iedere badkamer. Maar wat is Solid Surface eigenlijk?

Wat is Solid Surface

De naam zegt het eigenlijk al; Solid Surface is een solide oppervlakte en is gemaakt van een materiaal dat voor deze eigenschap zorgt. Solid Surface is niets meer dan gegoten of gespoten minerale polymeer-producten. Het is een mix tussen polyester, acryl en verschillende harsen. Om kleur aan het materiaal te geven worden er pigmenten gebruikt. Het materiaal wordt chemisch gemengd en verhit. De producten worden vervolgens geïnjecteerd in mallen om er vormen van te maken. Dit zorgt voor een geraffineerde uitstraling en hierdoor is het uiteindelijke product zeer homogeen en niet poreus.

Voordelen Solid Surface bad

Naast de luxe uitstraling kennen de Solid Surface baden ook diverse praktische voordelen. Zo is het materiaal zeer sterk en gaat het lang mee. Daardoor is het ook een duurzame keuze en een echte investering voor je badkamer. 

Solid Surface baden danken hun positieve eigenschappen aan de unieke samenstelling van materialen. Doordat de baden geen poriën of naden hebben krijgt vuil geen kans om zich aan het oppervlak te hechten. Solid Surface is door het gladde oppervlak zeer hygiënisch en extra gemakkelijk schoon te maken. Gebruik natuurlijke schoonmaakmiddelen zoals groene zeep of citronella in combinatie met een vochtig doekje.

Ten slotte, en niet geheel onbelangrijk, voelt het materiaal ook warm en erg aangenaam aan!

Advies voor je nieuwe bad

Ben je op zoek naar een Solid Surface bad, maar kun je niet kiezen uit het grote aanbod? Of wil je eerst het bad een keer uitproberen? Kom dan langs in één van onze showrooms! Heb je vragen? Dan kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur