Bette bad

Bette is een populair merk in de badkamer- en sanitairwereld. Het assortiment baden van Bette is compleet bij Sanitairwinkel verkrijgbaar. Alle Bette baden zijn aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een aantal jaar garantie. Bekijk alle Bette baden in verschillende soorten en maten in onze webshop en bestel vandaag nog.

Bette baden

Het Duitse bedrijf Bette is specialist in titaniumstaal geëmailleerde producten voor in de badkamer. Ze hebben een breed assortiment, van douchebakken tot douchevloeren, van een inbouwwastafel tot een vrijstaande wastafel en van een standaard ligbad tot een vrijstaand designbad.

De baden van Bette hebben een strak uiterlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Denk daarbij aan duobaden, vrijstaande baden, half vrijstaande baden, hoekbaden en zitbaden. De baden worden gekenmerkt door de strak afgewerkte lijnen.

Duurzame producten

Naast de opvallend lange levensduur en het duurzame karakter kenmerkt Bette zich door de hygiënische en flinterdunne glaslaag BetteGlasur. Deze is krasvast, UV-bestendig, duurzaam, hittebestendig en bestand tegen chemicaliën. De unieke gelijkmatigheid komt tot stand door een speciale nat-in-nat emailleertechniek die Bette al tientallen jaren gebruikt. Tijdens het proces worden drie flinterdunne lagen van een speciale emaille mix bij 850 °C in twee stappen op het titaanstaal gebrand.

Bette bad toebehoren

Sanitairwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan van Bette, zodat je de badkamer of toiletruimte helemaal in de door jou uitgekozen stijl kan inrichten. Ook als je op zoek bent naar de toebehoren om je Bette bad helemaal af te maken, dan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Zo heb je de keuze uit badpoten en badafvoeren met of zonder overloopcombinatie.

Voor advies over Bette producten kun je ook altijd langskomen in één van onze showrooms. We helpen je graag verder. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice voor alle vragen.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur