Plieger kraan

Het oerdegelijke, strakke ontwerp van de gemiddelde Plieger kraan is precies wat van deze optie zo’n populaire maakt. Het is dan ook niet bij toeval dat we deze bij Sanitairwinkel in ons assortiment hebben opgenomen. Hieronder vind je een overzicht van alle opties qua Plieger kraan die we op dit moment tot onze beschikking hebben. Van de grotere, opvallende kranen tot aan de meer simpele, kleine modellen.

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Plieger kraan

Een Plieger kraan is te allen tijden voorzien van een zeer net afgewerkt design. Daarnaast is er vanzelfsprekend veel aandacht besteed aan de prestaties die de kraan levert. Het is nochtans van het allergrootste belang dat de kraan doet wat het moet doen. Dat een Plieger kraan er verder zo netjes uitziet vanaf de buitenkant is dan mooi meegenomen.

Hierdoor past een Plieger kraan over het algemeen perfect bij de rest van het design in bijvoorbeeld de keuken of de badkamer. Er zijn dan ook een groot aantal modellen die voor verschillende doeleinden geschikt zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Plieger kraan kopen

Wil je dus een Plieger kraan kopen? Neem dan hierboven direct een kijkje in ons uitgebreide assortiment. De kans is zeer groot dat je meteen gebruik wilt maken van een van onze zeer voordelige prijzen. Wacht niet te lang!

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur