Planchetten

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Breedte (reeks)

Meer Breedte (reeks) + Minder Breedte (reeks) -

Zonder boren

Meer Zonder boren + Minder Zonder boren -

Materiaal

Meer Materiaal + Minder Materiaal -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Planchet badkamer

Bent u op zoek naar een handige accessoire om uw douchespullen op te zetten? Dan is een planchet waarschijnlijk de beste optie. Planchetten zorgen voor wat meer orde in uw douche. Een rommelige douchevloer met flessen shampoo, scheermesjes en zeep ziet er niet alleen slordig uit, het kan ook gevaarlijk zijn. Wij raden u daarom aan om uw douchespullen veilig en netjes op een planchet op te bergen!

Designplanchet

Een badkamerplanchet is een detail dat bijdraagt aan de algehele uitstraling van uw badkamer. Details zoals accessoires maken uw badkamer nou eenmaal helemaal af. Bij Sanitairwinkel hebben we ruim 300 verschillende badkamerplanchetten. Met zoveel keus zit er vast wel een planchet bij dat in uw badkamer past.

Materiaal en afmetingen

De planchetten in ons assortiment zorgen ervoor dat er voor alle ruimtes een geschikte planchet is. De lengtes variëren van 10 tot wel 210 centimeter. Dat betekent dat er voor zowel compacte als ruime badkamers een badkamerplankje is dat perfect past.

Weet u de afmeting? Dan kunt u gaan kijken naar de verschillende materialen en kleuren. Tip: Laat het materiaal aansluiten bij uw doucheset! Door accessoires op elkaar af te stemmen creëert u een mooi geheel.

Kom eens langs!

Wilt u graag hulp bij het uitzoeken van een planchet of andere badkameraccessoires? Kom dan vooral eens langs in een van onze showrooms. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een keuze. U kunt voor kleinere vragen ook altijd terecht bij onze klantenservice.   

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 335

ajax loader

Resultaten 1-30 van 335

Er zijn hierboven 335 producten zichtbaar Naar boven