Handdoekhouders

Op zoek naar een stijlvolle handdoekhouder die niet alleen functioneel is maar ook bijdraagt aan de uitstraling van de badkamer? Bij Sanitairwinkel vind je een ruim assortiment handdoekhouders in vele stijlen. Bekijk welke handdoekhouder past bij jouw wensen en badkamer!

Handdoekhouder

Een handdoekhouder is onmisbaar in de badkamer. Bijvoorbeeld naast de wastafel is dit erg handig. Zo heeft u meteen een handdoek bij de hand wanneer u uw handen of gezicht heeft gewassen. Ook in de buurt van de douche is een houder voor uw handdoeken ideaal om snel een handdoek te kunnen pakken wanneer u klaar bent met douchen. Daarnaast is zo’n handdoekhouder ook ideaal om uw handdoek te laten drogen zonder dat dit er rommelig uitziet.

Handdoekhouder voor het hele gezin?

Er zijn handdoekhouders in verschillende maten. Bent u maar alleen? Dan heeft u aan een enkele stang al voldoende. Deelt u de badkamer met een heel gezin dan is het makkelijk om meer ruimte te hebben om handdoeken op te hangen. In dit geval kunt u kiezen voor een handdoekhouder met meerdere stangen die u uit kunt klappen. Zo creëert u in een handomdraai extra ruimte voor de handdoeken.

Plek in de badkamer

Er zijn verschillende plekken om een handdoekhouder op te hangen. Bij Sanitairwinkel vindt u ze in alle soorten en maten en voor iedere plek in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een speciale houder voor aan de wastafel. Of een handdoekhouder die u aan de radiator kunt bevestigen. Ook zit er verschil in het bevestigingspunt. Zo zijn er handdoekhouders die je op één punt aan de muur bevestigd en er zijn varianten waarbij ze op twee punten aan de muur bevestigd zijn. Dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw badkamer.

Welke stijl handdoekhouder past bij jouw badkamer?

Wanneer u accessoires aanschaft voor de badkamer moeten deze natuurlijk wel passen bij de stijl van de badkamer. Bij Sanitairwinkel vindt u een uitgebreid assortiment handdoekhouders. Hierdoor zit er altijd wel een exemplaar tussen die voldoet aan uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een strak en modern design of een klassieke variant.

Vragen over handdoekhouders?

Nog niet gelukt om de juiste handdoekhouder te kiezen of heb je andere vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar! Je kunt ons online of telefonisch bereiken, maar ook in de showroom staan onze deskundige medewerkers voor je klaar. In de showroom kun je overigens ook een selectie van het assortiment handdoekhouders met eigen ogen komen bekijken.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur