Fonteinonderkasten

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in showroom

Meer Te zien in showroom + Minder Te zien in showroom -

Levering

Prijs

min

max

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Diepte

Meer Diepte + Minder Diepte -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Fonteinonderkasten

Heeft u al een fontein in de toiletruimte of badkamer maar mist u nog wat opbergruimte? Dan is een fonteinkast wellicht de juiste oplossing voor u. Een fonteinonderkast is een kast die onder de compacte fontein wordt geplaatst waardoor u ook in het toilet spullen kunt opbergen.

Onderkast of fonteinmeubel

U kunt zelf een fonteinmeubel samenstellen door een losse fontein en een losse fonteinkast te kiezen. Uiteraard hebben wij ook complete fonteinkasten of toiletmeubels.

Uitgebreid assortiment

Voor een uitgebreid assortiment fonteinkasten bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Wij hebben ca. 150 losse fonteinonderkasten in het assortiment! We verkopen fonteinonderkasten van topmerken als Villeroy en Boch, Bruynzeel en Duravit, maar ook minder bekende merken. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat er voor iedereen een betaalbare fonteinonderkast is. Deze onderkasten zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Advies over fonteinonderkasten

Indien u vragen heeft over fonteinonderkasten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms waar onze medewerkers u van deskundig advies kunnen voorzien.

 

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 133

ajax loader

Resultaten 1-30 van 133

Er zijn hierboven 133 producten zichtbaar Naar boven