Baden op pootjes

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Bad met pootjes

Bent u op zoek naar een bad met een nostalgische maar vooral hele chique uitstraling? Dan bent u op de goede pagina terecht gekomen. Want wat is er nou chiquer dan een bad op pootjes?

Vrijstaande baden met pootjes vindt u gemakkelijk bij Sanitairwinkel. Baden op pootjes geven uw badkamer extra sfeer en zorgen ervoor dat uw badkamer er ruimtelijker uitziet. Baden op pootjes zijn er in verschillende soorten en maten. Sanitairwinkel probeert altijd naar uw wensen te kijken en te luisteren. Mocht u niet vinden wat u zocht neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Sommige baden op poten hebben de mogelijkheid om beschilderd te worden waardoor uw bad extra persoonlijk gemaakt kan worden.

Baden op pootjes zijn ideaal voor een klassieke badkamer. Kies een klassieke kraan bij uw bad op pootjes om de look helemaal af te maken. De poten zijn vaak met veel pracht en praal gedecoreerd, waardoor ze goed opvallen. Let er wel op dat u de rest van uw badkamer ook in een klassieke stijl inricht, anders valt uw bad buiten de boot.

Heeft u toch liever een vrijstaand bad zonder pootjes? Kijk dan even bij ons assortiment vrijstaande baden!

Pagina:

Aantal:

ajax loader
Er zijn hierboven 11 producten zichtbaar Naar boven