Zitbaden

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Resultaten 0-24 van 44

Zitbaden

Gaat u graag in bad maar is uw badkamer te klein voor een royaal ligbad? Denk dan eens aan een zitbad. Door het compacte formaat is een zitbad prima te plaatsen in een kleinere badkamer. Een zitbad is zo’n 50 tot 80 cm korter dan een ligbad, er is daardoor veel ruimte te winnen. In een bad van 120x70 kunt u misschien niet liggen, maar het is toch groot genoeg om in te relaxen.

Ontspannen en spetteren

Een zitbad is comfortabel, het zorgt ervoor dat u in een zittende houding heerlijk kunt ontspannen in een warm bad. Ook kinderen doet u een groot plezier met een zitbad. Ze kunnen lekker spetteren in bad en hebben de grootste lol met dobberende badeendjes of bootjes. Ga zelf eens lekker bad zitten met een boek, filmpje of serie en geniet ook in uw kleinere badkamer van een heerlijk moment voor uzelf. Zitbaden zijn zo ontworpen dat ze toch lekker comfortabel zijn.

Minibad

Zitbaden worden ook wel minibaden genoemd. De reden hiervoor is logisch: Het zijn ‘mini’ varianten van reguliere baden. Het gemak van zitbaden kunt u eigenlijk alleen ervaren door het zelf te proberen.

Assortiment zitbaden

Het assortiment zitbaden op Sanitairwinkel bestaat o.a. uit baden van de merken Bette en Plieger. Zitbaden zijn niet alleen makkelijker toe te passen in een kleinere badkamer, ze zijn in de meeste gevallen ook zeer betaalbaar en zijn daardoor vriendelijk voor uw budget. Ze worden op dezelfde manier gemonteerd als ligbaden, alleen kost het een stuk minder ruimte.

Heeft u vragen over een zitbad? Of heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur