Badkamermeubel 100 cm

Je weet al dat je een badkamermeubel van 100 cm nodig hebt? Dan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres! Badkamermeubels van 100 cm komen in verschillende stijlen, vormen en kleuren. Zo is voor elke badkamer het perfecte badmeubel te vinden. Bekijk de diverse mogelijkheden hieronder.

Badkamermeubel 100 cm

Een badkamermeubel van 100 cm breed is een mooie tussenmaat voor als je opbergruimte nodig hebt, maar niet al te veel ruimte hebt. Als een badkamermeubel van 60 of 80 cm breed bijvoorbeeld net te klein is, maar een badkamermeubel van 120 cm breed weer te groot is, dan is de 100 cm brede badmeubel een goede uitkomst.

Wasbakken

Nog een keuze bij het aanschaffen van een badkamermeubel is of je de wastafel geïntegreerd wilt hebben in het badmeubel van 100 cm of dat je een badkamermeubel met waskom wil. In het laatste geval wordt de waskom bovenop het meubel geplaatst wat meer ruimte in de lades creëert. Dus is het ook een goede keuze als je meer opbergruimte wilt.

Bij een badkamermeubel van 100 cm breed heb je de keuze tussen een enkele wasbak en een dubbele wasbak. Het voordeel van een dubbele wasbak is dat je met meerdere gezinsleden tegelijkertijd in de badkamer bezig kunt zijn als dat nodig is.

Verschillende types

Er zijn diverse types badkamermeubels van 100 cm breed. Zo zijn er complete badmeubelsets van 100 cm, maar kun je ook kiezen voor enkel een onderkast of een spiegelkast. Zo is er voor elke badkamer een perfect badkamermeubel te vinden.

Badkamerstijlen

Smaken verschillen, vandaar dat we veel keuze hebben in diverse stijlen. Houd je van mat zwart, antraciet, industrieel, landelijk of steigerhout? Of kies je liever voor een robuuste badkamer met beton? Wil je volop luxe in de badkamer of juist zo goedkoop mogelijk? Een badkamermeubel van 100 cm breed biedt veel mogelijkheden. Zo kun je een geschikt badkamermeubel vinden voor bijvoorbeeld een moderne badkamer, een industriële badkamer, een designbadkamer of een badkamer met betonlook.

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment badmeubels van 100 cm waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je badkamermeubel van 100 cm gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur