Badkamermeubel 80 cm

Na het opmeten van de badkamer weet je dat je een badkamermeubel van 80 cm nodig hebt? Dan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres! Badkamermeubels van 80 cm komen in verschillende kleuren, stijlen en vormen. Zo is voor elke badkamer het perfecte badmeubel te vinden. Bekijk de verschillende mogelijkheden hieronder.

Badkamermeubel 80 cm

Een badkamermeubel van 80 cm breed is een goede keuze voor een middelgrote badkamer. Deze badkamermeubels zijn compact, maar net iets groter dan de badmeubels van 60 cm breed. Een goede tussenmaat dus voor als een badkamermeubel van 60 cm te klein is en die van 100 cm weer te groot is.

Wasbakken

Een badkamermeubel van 80 cm breed heeft ruimte voor een enkele wasbak. Je kunt ervoor kiezen om deze wastafel te integreren in het badmeubel van 80 cm of om een badkamermeubel met waskom te nemen. In het laatste geval wordt de waskom bovenop het meubel geplaatst wat meer ruimte in de onderkast creëert. Dit is dus een goede keuze als je meer opbergruimte in je badkamer nodig hebt.

Een badkamermeubel voor elke badkamer

Een badkamermeubel van 80 cm breed is verkrijgbaar met verschillende dieptes waardoor voor elke badkamer een passend exemplaar gevonden kan worden. Badkamermeubels van 80 cm breed zijn er in verschillende kleuren, stijlen en vormen. Zo zijn er complete badmeubelsets van 80 cm, maar kun je ook kiezen voor enkel een onderkast of een spiegelkast. Zo is er voor elke badkamer een perfect badkamermeubel te vinden.

Badkamerstijlen

Smaken verschillen, vandaar dat we veel keuze hebben in diverse stijlen. Houd je van mat zwart, antraciet, industrieel, landelijk of steigerhout? Wil je een simpele badkamer of wil je juist een uitgebreide luxe badkamer? Een badkamermeubel van 80 cm breed biedt veel mogelijkheden. Zo kun je een geschikt badkamermeubel vinden voor bijvoorbeeld een moderne badkamer, een industriële badkamer, een designbadkamer of een badkamer met betonlook.

Ruim aanbod

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment badmeubels van 80 cm waarmee je je spullen netjes kunt opbergen. Koop je badkamermeubel van 80 cm gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur