Badkamermeubel grijs

Denk niet wit, denk niet zwart, maar denk eens aan een grijs badkamermeubel. Badkamermeubels in het grijs zijn een goede keuze voor veel verschillende badkamers. Daarbij komen ze ook nog eens in verschillende maten, materialen en stijlen, waardoor er echt voor elke badkamer wel een passend grijs badkamermeubel te vinden is. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment.

Badkamermeubel grijs

Van licht tot donker, er schijnen wel vijftig tinten grijs te zijn. Ga met een grijs badkamermeubel voor een elegante en chique eyecatcher in jouw badkamer. Voor elke badkamer is bij Sanitairwinkel wel een grijs badmeubel te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld badkamermeubels in het grijs van 60 cm, 80 cm, 100 cm of groter. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, je kunt bij ons altijd terecht voor een badmeubel in het grijs.

Welke wastafel?

Bij een mooi grijs badkamermeubel wil je natuurlijk ook een mooie wastafel. Kies een grijze wastafel om van badmeubel en wastafel één geheel te maken. Kies een witte of een zwarte wastafel voor een mooi contrast.

Aankoop badkamermeubel grijs

Een grijs badkamermeubel is dus de perfecte keuze voor bijna elke badkamer. Koop je grijze badkamermeubel gemakkelijk online, of kom eens langs in een van onze showrooms. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur