Opbouw douchesets

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Opbouw douchesets
Bij Sanitairwinkel vindt u het grootste online assortiment met alles voor in uw badkamer. Sanitairwinkel staat voor een webshop gecombineerd met fysieke showrooms waardoor wij proberen u nog beter van dienst te kunnen zijn. Sanitairwinkel beschikt over een groots assortiment aan verschillende soorten douchesets. Deze douchesets kunnen we onderverdelen in twee categorieën, namelijk inbouw en opbouw douchesets. Bij een opbouw douche wordt er gebruik gemaakt van een glijstang waarbij de hoofddouche, handdouche en thermostaatkraan allen geheel zichtbaar zijn.
Door de verschillende designs in ons assortiment is er genoeg keuze!

Wat is het verschil tussen een opbouw doucheset en inbouw doucheset?
Het verschil tussen een opbouw doucheset en een inbouw doucheset is dat u bij een opbouwdouche zet alle onderdelen van de douche ziet. De opbouw douche wordt namelijk doormiddel van een glijstang aan de muur bevestigd. De glijstang zorgt voor de toevoer van het water. In tegenstelling tot de opbouw douche is bij de inbouw douche alleen de hoofddouche, handdouche en kraan zichtbaar. Dit zorgt voor een strakke en luxe uitstraling voor uw badkamer. Het voordeel aan een opbouw douche is dat de onderdelen, makkelijker te vervangen zijn, de montage van de opbouwdouche is gemakkelijker en is over het algemeen goedkoper dan een inbouw douche.

Nuttige informatie
Voordat u ervoor kiest om een opbouw doucheset aan te schaffen, moet u de afweging maken of u de onderdelen van de douche liever zichtbaar hebt of niet. Heeft u nog vragen over de opbouw douches? Bezoek dan een van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven