Plafondarmen

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Resultaten 0-24 van 153

Plafondarmen
Sanitairwinkel beschikt over een ruim assortiment plafondarmen.In deze categorie vindt u dan ook verschillende plafondarmen in diverse lengtes, kleuren en materialen. De plafondarmen vervangt de ouderwetse opbouwdouches met glijstang. Door gebruik te maken van een plafondarm ziet u alleen de thermostaat en de hoofddouche, waardoor uw doucheruimte een rustige uitstraling krijgt.

Wanneer u kiest voor een plafondarm heeft u een vaste hoofddouche. Deze hoofddouche is niet verstelbaar. Het is natuurlijk wel mogelijk om naast de hoofddouche een handdouche aan te schaffen die u kunt aansluiten op de watertoevoer uit de muur.

Bij het aanschaffen van een plafondarm moet u er rekening mee houden dat de plafondarm vanuit het plafond op uw waterkoppeling geïnstalleerd wordt. U gebruikt een plafondarm voor de bevestiging van een losse regendouche, stortdouche of hoofddouche met eventuele massagefuncties.

Wat is het verschil tussen een plafondarm en een muurarm?
Het verschil tussen een plafondarm en een muurarm is dat een plafondarm bevestigd wordt op een waterkoppeling vanuit het plafond en de muurarm op de watertoevoer uit de muur. Op de plafondarm installeert u een hoofddouche. Een muurarm is lichtelijk gebogen, de douchekop wordt bevestigd op het uiteinde van de muurarm. 

Nuttige informatie 
Voordat u ervoor kiest om een plafondarm aan te schaffen, kijk dan eerst of het mogelijk is om deze te monteren in uw badkamer. Dit geldt ook voor een muurarm. Bekijk eerst of uw plafond geschikt is om de plafondarm hierop te monteren. Is dit niet mogelijk, dan zijn er nog diverse andere opties. 
Heeft u vragen of wilt u advies, bezoek dan een van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice!

Complete douchesets

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur