Nis badkamer

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in showroom

Meer Te zien in showroom + Minder Te zien in showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Diepte

Meer Diepte + Minder Diepte -

Montage

Meer Montage + Minder Montage -

Betegelbaar

Meer Betegelbaar + Minder Betegelbaar -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Nis voor in uw badkamer

Een nis in de badkamer is mooi en praktisch. Wanneer u op zoek bent naar ruimtebesparing in uw badkamer dan is een nis daarvoor uitermate geschikt. In de nis kunt u gemakkelijk bad en/of doucheproducten opbergen. U kunt de nis ook gebruiken in uw doucheruimte, waardoor doucherekken of shampoohouders achterwegen kunnen blijven. Natuurlijk kunt u de badkamer nis ook opvullen met leuke decoraties of planten. Hierdoor kunt u iedere week gemakkelijk een nieuwe look creëren in uw badkamer.

Inbouwnis badkamer

Een inbouwnis is de meest ideale nis wanneer u optimaal gebruik wilt maken de ruimte in uw badkamer. Doordat de nis wordt ingebouwd in de muren, oogt het minder rommelig en geeft het een ruimtelijker gevoel. U kunt een inbouwnis gemakkelijk toepassen in de doucheruimte, het toilet of naast uw wastafel U bergt hierdoor spullen gemakkelijk op zonder dat deze meteen in zicht zijn. Opgeruimd staat netjes!

Opbouwnis badkamer

De opbouwnis is de meest ideale nis wanneer u niet wilt hakken in uw muren. De opbouwnis monteert u namelijk rechtstreeks op uw muur.

Opvallende nis of geheime ruimte in uw badkamer?

Sanitairwinkel heeft diverse nissen in haar assortiment waardoor u de nis op verschillende manieren en plaatsen toe kunt passen. Zo kunt u de nis er extra laten uitspringen of juist in de muur laten verdwijnen. Deze nissen hebben een deur die u kunt betegelen. Kiest u voor dezelfde tegel dan ontstaat er een geheime nis. Kiest u voor een totaal andere tegel dan ontstaat er een speels effect met een duidelijk zicht op de nis in uw badkamer.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 77

ajax loader

Resultaten 1-30 van 77

Er zijn hierboven 77 producten zichtbaar Naar boven