Randloze toiletten

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Een randloos toilet: een innovatie voor nu en de toekomst

Diverse fabrikanten hebben de spoelrandloze toilet op de markt gezet. Zo noemt Villeroy & Boch deze innovatie DirectFlush en andere noemen het bijvoorbeeld Rimless, Rimfree, randloos of spoelrandloze toiletten. Deze nieuwe Rimless toiletten zorgen ervoor dat er voor vuil en afzettingen minder kans is. Daarnaast kunnen Rimfree toiletten bijzonder snel en gronding gereinigd worden, doordat je geen last hebt van een rand. Elke randloos toilet is uitgerust met een nauwkeurige en spatvrije waterloop direct onder de rand van het toilet. Zo reinigt de toiletpot naar iedere spoelbeurt de gehele toiletpot.

Populaire merken in de categorie randloze toiletten: Villeroy & Boch, Grohe, Duravit, Clou en Throne Bathrooms.

Rimfree spoeltechniek

Een randloos toilet is voorzien van een unieke spoeltechniek waardoor de bekende rand in het toilet verdwijnt uit de moderne badkamer en er een randloze toilet voor in de plaats komt. Deze nieuwe spoeltechniek maakt een eenvoudige reiniging van de binnenzijde van het toilet en de spoelopening mogelijk waarbij het gehele toilet krachtig en effectief gespoeld wordt. Dankzij deze krachtige spoeling ervaar je de ultieme hygiëne op toilet-gebied.

De hygiëne van een randloos toilet

Hygiëne is zeer belangrijk in de toiletruimte. Bacteriën maken hier snel kans. Dankzij de innovatieve spoeltechniek ben je bacteriën een stap voor. Je hebt geen last meer van smalle of en een gesloten spoelrand waardoor verborgen vervuiling geen kans maakt. Iedere rimless toilet heeft een vrij toegankelijke spoelkant waardoor schoonmaken en desinfecteren versimpelt wordt.

De voordelen op een rij van een Rimless toilet

Perfecte hygiëne

  • Geen last van smalle of gesloten spoelranden
  • Vermindert bacteriën en vermindert daardoor ziekteverwekkers.
  • Optimale spoeltechniek dat de gehele toiletpot spoelt

Optimale reinheid

  • Innovatieve spoeltechnologie voor stralende reinheid
  • Gemakkelijk in onderhoud en zuinig in gebruik
  • Milieuvriendelijk door gereduceerd gebruik van toiletreinigers

Fraai design

  • Modern design
  • Randloze vormgeving

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur