Watervalkranen

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Type kraan

Meer Type kraan + Minder Type kraan -

Met verlichting

Meer Met verlichting + Minder Met verlichting -

Bediening

Meer Bediening + Minder Bediening -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Watervalkranen

Bij de watervalkraan komt het water niet uit een smalle tuit, maar uit een brede uitloop. De straal lijkt daarmee op een waterval. Het water loopt niet met een harde straal de wasbak of badkuip in, maar klaterend in een vloeiende beweging.

Watervalkranen hebben vaak een modern design, dit kan het uitgangspunt zijn van de badkamer. De kraan met waterval is er met een open of dichte uitloop en in verschillende formaten. U kunt kiezen voor een opbouwkraan of voor een inbouwkraan waarbij de waterval via een uitloop direct uit de muur lijkt te komen.

Badkraan met waterval

Het watervaleffect staat gegarandeerd goed in elke moderne badkamer. De kraan met waterval is er niet alleen voor de wastafel of het fonteintje, er zijn ook badkranen en douchekranen met een waterval. De badkraan met waterval draagt bij aan de welnessbeleving die het nemen van een bad met zich meebrengt. Zowel bij de staande badkraan als bij de opbouw- of inbouwkraan stroomt het water weldadig uit de brede uitloop.

Douche met waterval

Een hoofddouche met watervalstand evenaart het gevoel onder een waterval te staan het meest. Sommige hoofddouches hebben meerdere standen zodat u met één knopomdraai van regenbui naar watervaleffect gaat. Er zijn ook een aantal handdouches die een watervalstand hebben.

Merken en uitvoeringen

Er zijn verschillende merken die kranen met waterval aanbieden zoals Crosswater, GROHE en Hotbath. Daardoor zijn de watervalkranen verkrijgbaar in diverse prijsklassen, stijlen en uitvoeringen.

Advies over watervalkranen

Bent u geïnteresseerd in een kraan met waterval en wilt hier meer informatie over en/of wilt u het product zien? U bent altijd van harte welkom in een van onze showrooms.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 96

ajax loader

Resultaten 1-30 van 96

Er zijn hierboven 96 producten zichtbaar Naar boven