Inbouwplanchetten

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews
Er zijn hierboven 18 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-18 van 18

Inbouwplanchet

Planchetten zijn super handig om uw douchespullen op te zetten. De wastafel of douchecabine ziet er meteen een stuk opgeruimder uit. Daarbij is het niet handig om tijdens het douchen telkens te moeten bukken om uw shampoo en zeep te pakken. Wij raden u daarom aan om alle douchespullen netjes op een planchet neer te zetten. Voor uw veiligheid en een nette badkamer!

Waarom een inbouwplanchet

Wanneer u een inbouwplanchet plaatst ziet dit er meteen een stuk mooier uit omdat je geen bevestigingspunten ziet. Zo lijkt het net of het plankje zweeft. U kunt deze overal in de badkamer gebruiken. In de douchecabine voor uw zeep, shampoo en conditioner. En bij de wastafel voor alle andere benodigdheden zoals een scheermesje, haarlak, deodorant, enzovoort.

Diverse afmetingen en soorten

Het ruime assortiment van Sanitairwinkel zorgt ervoor dat er altijd een geschikt exemplaar voor u tussen zit. De lengtes variëren van 10 tot 210 centimeter. Het maakt dus niet uit of u nou een grote of kleine badkamer heeft, er is altijd een planchet die past.

Er zit ook nog een verschil in de materialen en kleuren. Zo kunt u deze helemaal afstemmen op de stijl van de badkamer en natuurlijk wat u zelf het mooiste vindt. Combineer met andere accessoires in dezelfde kleuren en materialen om er mooi geheel van te maken.

Heeft u nog hulp nodig?

Komt u er zelf niet helemaal uit? Kom dan gerust eens langs in één van onze showrooms. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Ook voor andere vragen kunt u bij hen terecht. Daarnaast kunt u altijd een vraag stellen via onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur