Voorbouwwastafels

Er zijn hierboven 6 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-6 van 6

Voorbouw wastafel

Perfect voor de kleinere badkamer

Bent u op zoek naar een nieuwe wastafel, maar heeft u niet zoveel ruimte in uw badkamer? Dan bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk een uitgebreid assortiment aan voorbouw wastafels. Een voorbouw wastafel bevestigt u aan de muur, waarbij de wastafel door twee poten wordt ondersteund. Een voorbouw wastafel heeft daarom, in tegenstelling tot veel andere wastafels, geen badkamermeubel nodig. Op die manier kunt u een wat grotere wastafel kiezen, zonder dat u daar veel extra ruimte voor hoeft in te leveren.

Soorten voorbouw wastafels

Voorbouw wastafels zijn niet gebonden aan een bepaald design en daarom geschikt voor alle badkamers. Sanitairwinkel biedt u ronde, rechthoekige en ovale wastafels, beschikbaar in verschillende afmetingen. U kunt daarbij kiezen voor een witte of zwarte voorbouw wastafel. Wit staat bijvoorbeeld prachtig in een klassieke badkamer, terwijl zwart zeer toepasselijk is in de moderne badkamer. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld twee voorbouw wastafels naast elkaar te plaatsen, omdat deze wastafels weinig ruimte in beslag nemen.

Het juiste materiaal

Sanitairwinkel verkoopt voornamelijk keramische voorbouw wastafels, omdat keramiek duurzaam, eenvoudig schoon te maken én krasbestendig is. Met keramisch sanitair zit u daarom altijd goed en kunt u jaren vooruit. Villeroy & Boch heeft daarnaast wastafels van Ceramic+, een glazuurbehandeling die ervoor zorgt dat uw wastafel schoon blijft. De glazuurbehandeling geeft de wastafel namelijk een soort beschermlaag die ervoor zorgt dat vuil en kalk via de afvoer worden weggespoeld. Voorbouw wastafels van Ceramic+ zijn daarom nog eenvoudiger te onderhouden dan de standaard keramische wastafels.

Weet u niet precies waar u op moet letten tijdens het kiezen van een wastafel? Dan helpen wij u graag op weg. U kunt bijvoorbeeld contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in één van onze showrooms. Wij voorzien u dan altijd van onafhankelijk advies!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur