Handdrogers

Resultaten 0-24 van 40

Handdrogers

Handen drogen na een toiletbezoek met een handdoek en velletjes papier? Dat is verleden tijd dankzij de opkomst van de handendrogers. Uw handen drogen was nog nooit zo makkelijk! Lees snel verder om erachter te komen welke variant het beste bij uw wensen past.

 

Warme lucht om uw handen te drogen

Het voordeel van een handdroger is dat u op een hygiënische manier uw handen kunt drogen na het handen wassen. Ook heeft u geen handdoek of papiertjes nodig. Het is daardoor milieuvriendelijker én het zorgt voor een fijn gevoel.


Ons assortiment

Wij hebben diverse modellen handendrogers in ons assortiment. Zo kunt u kiezen uit een simpel en goedkoop model van Geesa, of gaat u voor een luxere variant van Dyson? De keuze is helemaal aan u. Er zijn grofweg drie verschillende soorten handdrogers. Zo bestaat er de variant waarbij u de handen onder de droger moet houden. U beweegt uw handen dan een beetje op en neer om ze te drogen. Daarnaast hebben wij ook handendrogers waarbij u de handen in het apparaat steekt en ze dan rustig naar boven beweegt. Het voordeel hiervan is dat het overtollige water wordt opgevangen in het apparaat en dus niet op de grond valt. De laatste soort kunt u monteren bij de wasbak langs de kraan. Zo hoeft u zich na het handen wassen niet te verplaatsen naar een droger!


Welke moet u kiezen?

Als u heeft besloten welke soort handendroger u wilt kopen is er ook nog de maatvoering waar u op moet letten. Bedenk waar deze moet komen te hangen en hoe groot de handdroger maximaal mag zijn. Dan kunt u veel gerichter op zoek gaan naar het juiste model dat bij uw wensen past.

 

Handdroger kopen

Het kopen van een handdroger is een flinke aankoop. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in de dichtstbijzijnde showroom. Wij staan altijd voor u klaar!

 

 

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur