Rechthoekige douchecabines

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Resultaten 0-24 van 224

Douchecabine rechthoek: luxe & comfort

De juiste douchecabine draagt veel bij aan het comfort van uw badkamer. De cabine moet bijvoorbeeld goed passen: te groot beperkt uw bewegingsruimte in de badkamer, te klein zorgt ervoor dat u niet fijn in de cabine staat. Heeft u een behoorlijke badkamer? Dan is een douchecabine rechthoek misschien wat voor u. Rechthoekige cabines staan prachtig en stralen veel luxe uit. Bovendien zijn deze douchecabines ideaal bij een rechthoekige badkamer. Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid assortiment, dus neem uw tijd bij het uitzoeken van uw ideale cabine!

Afmetingen douchecabine rechthoek

De meest gangbare afmetingen voor een rechthoekige douchecabine zijn 120x80 cm en 120x90 cm. Vindt u dat iets te ruim? Ga dan voor een cabine van 100x90 cm. Let daarnaast goed op de hoogte van de douchecabine. De meeste cabines uit ons assortiment zijn twee meter hoog, maar dat past niet in elke badkamer. Bovendien verschillen de rechthoekige douchecabines van elkaar qua deur. Sommige douchecabines hebben bijvoorbeeld twee draaideuren, waardoor ze meer ruimte nodig hebben bij het openen. Wij raden u daarom aan uw badkamer goed op te meten voordat u een cabine aanschaft, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Stijl

Een douchecabine rechthoek geeft uw badkamer een luxe uitstraling. Een mat zwarte afwerking, zoals de MPRO-collectie van Crosswater, versterkt deze uitstraling. Heeft u liever een tijdloos design? Ga dan voor chroom of geborsteld roestvrijstaal. Deze kleuren passen in elke badkamer, zonder dat ze u gaan vervelen. Let bij het kiezen van de kleur goed op het overige interieur van uw badkamer. Als de douchecabine daar mooi bij past, is het een fraaie toevoeging aan de badkamer.

Complete douchesets

Prijs & kwaliteit

Onze rechthoekige douchecabines verschillen in stijl, maar ook in prijs. Heeft u een wat kleiner budget en bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van de showrooms. Onze medewerkers daar voorzien u graag van deskundig en onafhankelijk advies, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur