Vloerwissers

Er zijn hierboven 18 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-18 van 18

Vloerwisser

Heeft u tegels in uw badkamer, zoals op de vloer of de wand, die nat worden? Dan is een vloerwisser of douchetrekker een onmisbare accessoire! Met een vloerwisser droogt u namelijk eenvoudig en snel uw badkamertegels, zodat er geen vlekken en kalkresten achterblijven. Op die manier helpt een vloerwisser kalkaanslag te voorkomen, waardoor uw badkamertegels veel langer meegaan. Op zoek naar een vloerwisser of douchetrekker? Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Ophanghaak

Sanitairwinkel heeft verschillende vloerwissers, waarbij het belangrijkste verschil is dat sommige een ophanghaak hebben en andere niet. Door deze ophanghaak hangt de trekker boven de grond, waardoor u er eenvoudiger bij kunt én een natte plek op de vloer voorkomt. Als u kiest voor een ophanghaak, let dan goed op de bevestigingsmanier. Sommige ophanghaken bevestigt u namelijk door te boren, andere door bijvoorbeeld een zuignap.

Formaat

De vloerwissers uit ons assortiment variëren qua lengte en breedte. Een verschil van tien centimeter in lengte maakt al veel uit voor hoe krom u of uw partner moet staan. Wij raden u daarom aan om met bijvoorbeeld een meetlat te kijken wat de ideale lengte is. Ook de breedte van de vloerwisser is van belang: hoe breder de trekker, hoe meer tegels u in één keer kunt schoonmaken. Let er wel op dat de trekker niet te breed is en dus niet meer in uw cabine past.

Design

Een vloerwisser moet natuurlijk praktisch zijn, maar het design is ook zeker van belang. Een vloerwisser valt behoorlijk op, dus het is logisch dat we graag een mooie trekker in de badkamer hebben. Steeds meer merken besteden daarom aandacht aan het design van vloerwissers, waardoor de wisser een fraaie toevoeging aan uw badkamerinterieur kan zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de douchetrekkers van Royal Plaza, onze persoonlijke favorieten!

Als u nog vragen heeft, raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice. Zij voorzien u graag van onafhankelijk en deskundig advies, zodat u de juiste vloerwisser kiest! Heeft een vloerwisser op het oog, maar wilt u deze eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur