Kinedo Douchegarnituren

Bent u op zoek naar douchegarnituur? Bij Sanitairwinkel vindt u het grootste assortiment douchegarnituur! Met onder andere regendouches, doucheslangen, douchestangen en handdouches is er voor ieder wat wils. Het douchegarnituur is in verschillende maten en kleuren te verkrijgen waardoor er voor iedere badkamer een passend product tussen zit. Zo kunt u naar eigen wens uw douche inrichten en genieten van een heerlijke douchebeurt. 

/ 5
op basis van
reviews

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.

Snel naar

Kinedo Douchegarnituren

Kinedo is een populair merk in de badkamer- en sanitairwereld. Bij Sanitairwinkel haalt u alles in huis om uw droombadkamer te realiseren, dus het assortiment Douchegarnituren van Kinedo is compleet bij ons verkrijgbaar. Alle Kinedo Douchegarnituren zijn natuurlijk aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een aantal jaar garantie.

Het assortiment Douchegarnituren van Kinedo

Sanitairwinkel biedt u een uitgebreid assortiment Douchegarnituren van Kinedo , zodat u de badkamer of toiletruimte aan al uw wensen kunt laten voldoen. Mist u een Kinedo product op onze website? Stel dan hier uw vraag over Kinedo of bezoek een van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur